ΠΑΣ Γιάννινα: Εξετάζει Κλέιμαν - Απομακρύνεται του Λοντίγκιν

Κλέιμαν - Λοντίγκιν

ΠΑΣ Γιάννινα: Εξετάζει Κλέιμαν - Απομακρύνεται του Λοντίγκιν

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:40 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 28.06.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπόρις Κλέιμαν, αρκεί ο Ισραηλινός να «καθαρίσει» το όνομά του, ενώ η περίπτωση του Γιούρι Λοντίγκιν φαίνεται να απομακρύνεται.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα συγκεντρωθούν ξανά οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Αρχικά οι παίκτες της ηπειρώτικης ομάδας θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ για να περάσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Παράλληλα με τις απαραίτητες εξετάσεις, τις πρώτες μέρες θα γίνονται και προπονήσεις στο γήπεδο του «ΠΕΑΚΙ». Από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου θα είναι πλέον όλοι ταυτόχρονα παρόντες και θα ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις.

Στα μεταγραφικά οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζουν τη προσπάθεια για την απόκτηση του τερματοφύλακα, καθώς θέλουν να καλύψουν το κενό του Παναγιώτη Τσιντώντα, ο οποίος πήγε στον Ατρόμητο. 

Η ομάδα του Θανάση Στάικου έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος αποχώρησε από το Βόλο έπειτα από καταγγελία για την υπόθεση απόπειρας βιασμού ανήλικης. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sportal οι άνθρωποι των Ηπειρωτών πρόκειται να ασχοληθούν με την περίπτωση του Ισραηλινού τερματοφύλακα, εφόσον ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αποδείξει στη δικαιοσύνη ότι δεν είχε καμία εμπλοκή με το συγκεκριμένο θέμα. 

Ο Μπόρις Κλέιμαν αποκτήθηκε από τον Βόλο το καλοκαίρι του 2020 από την Ένωση Παραλιμνίου (Κύπρος) και την περασμένη σεζόν μέτρησε 29 συμμετοχές, ενώ συνολικά με τη φανέλα την ομάδα της Μαγνησίας κατέγραψε 72 συμμετοχές.

Η περίπτωση Λοντίγκιν 

Τις προηγούμενες ημέρες όπως είχαμε γράψει ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν, αλλά τελικά η περίπτωση του Ελληνορώσου τερματοφύλακα φαίνεται να απομακρύνεται. 

Ο λόγος που δεν προχώρησε η περίπτωση του Λοντίγκιν είναι γιατί ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας. Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τους «πράσινους».