Ο Δημήτρης Διαμάντης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δημήτρης Διαμάντης

i

© PrtScr

Ο Δημήτρης Διαμάντης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Δημήτρη Διαμαντή.

Λίγες μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας, ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε στην πρώτη ανακοίνωση της απόκτησης του Δημήτρη Διαμαντή, ο οποίος ενσωματώνεται στο προπονητικό team της ομάδας, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 48χρονος κόουτς θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Πλαβούκο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Διαμάντη ο οποίος ενσωματώνεται από σήμερα στο προπονητικό team της ομάδας, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Δημήτρης Διαμάντης γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1975 στην Αθήνα. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Διαγόρα, Αιγάλεω, Φωστήρα, Ατρόμητο και στον Βύζαντα Μεγάρων, ενώ ασχολείται επαγγελματικά με την προπόνηση τερματοφυλάκων από το 2009. Η αρχή σαν προπονητής τερματοφυλάκων έγινε στον Φωστήρα, για να ακολουθήσουν κατά σειρά Αγ. Παρασκευή, Φωστήρας και Αιγάλεω στο οποίο βρισκόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ τον καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Ο ΠΑΣ αποχαιρέτησε τον Πήλιο

Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ έγινε και επισήμως με τον Σταύρο Πήλιο. Η Ένωση είχε συμφωνήσει από τις αρχές του Ιουνίου με τον ποδοσφαιριστή, αλλά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 22χρονος αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. 

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ευχαρίστησε μέσω των social media τον Σταύρο Πήλιο για την προσφορά του στον σύλλογο, ενώ παράλληλα του ευχήθηκε καλή συνέχεια στη καριέρα του. Ο 22χρονος αριστερός μπακ ολοκλήρωσε τη… γιαννιώτικη ποδοσφαιρική του καριέρα με 36 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης με τις ομάδες υποδομών του ΠΑΣ είχε 55 συμμετοχές και 16 τέρματα.

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Σταύρου Πήλιου στην Α.Ε.Κ., συνεχίζοντας την ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες της. Σε ευχαριστούμε για την εξαιρετική σου παρουσία αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον σου», έγραψε χαρακτηριστικά η ομάδα των Ηπειρωτών.