Κοντά στον ΑΠΟΕΛ ο Οζέγκοβιτς - Πρώτος επέστρεψε στα Γιάννενα ο Μπάλαν

Ογκνιέν Οζέγκοβιτς

i

©Intime

Κοντά στον ΑΠΟΕΛ ο Οζέγκοβιτς - Πρώτος επέστρεψε στα Γιάννενα ο Μπάλαν

Ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς που είχε απασχολήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα θα πάει στον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο πρώτος που επέστρεψε στις προπονήσεις των Ηπειρωτών ήταν ο Κλαούντιου Μπάλαν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετιμασίας του. Συγκεκριμένα στα τέλη του Ιουνίου θα αρχίσει η καλοκαιρινή προετοιμασία της ηπειρώτικης ομάδας, ενώ το βασικό στάδιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Πολωνία. 

Οι Ηπειρώτες βρίσκονται αυτό το διάστημα σε συζητήσεις για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν επί πολωνικού εδάφους, ενώ μόλις ολοκληρωθεί και το θέμα με την τηλεποπτική «στέγη» τότε θα ξεκινήσουν και οι μεταγραφές

Όπως όλα δείχνουν ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα την καριέρα του στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Βόλο. Μάλιστα το όνομα του Σέρβου επιθετικού είχε ακουστεί και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ήταν μία δύσκολη περίπτωση. 

Συν τοις άλλοις, θα έπρεπε να ελευθερωθεί θέση βασικού επιθετικού στους «κυανόλευκους», πράγμα το οποίο δεν φαίνεται πιθανό αυτή τη χρονική στιγμή. 

Όσο αφορά το κομμάτι των προπονήσεων ο Κλαούντιου Μπάλαν είναι ήδη εδώ και μερικές μέρες στα Γιάννενα και κάνει ατομικές προπονήσεις στο Πανηπειρωτικό, με σκοπό να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Οπότε θέμα Οζέγκοβιτς πέρα από το γεγονός ότι προτάθηκε πριν από ενάμιση χρόνο, δεν υπάρχει και δεν πρόκειται θα υπάρξει. 

Η πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ, ενώ το μπάτζετ θα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο.