ΠΑΣ Γιάννινα: Πρώτα το τηλεοπτικό και μετά οι μεταγραφές

ΠΑΣ Γιάννινα

i

© Intime

ΠΑΣ Γιάννινα: Πρώτα το τηλεοπτικό και μετά οι μεταγραφές

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:17 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 23.06.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου της νέας χρονιάς και μετά να προχωρήσει στη μεταγραφική ενίσχυση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει μία «μάχη» με τα κανάλια σχετικά με το τηλεοτικό συμβόλαιο της νέας χρονιάς, καθώς για αυτό και υπάρχει αυτή η καθυστέρηση για συμφωνία. 

Ήδη από τη περσινή αγωνιστική περίοδο η COSMOTE TV προσπαθούσε να μπει σφήνα, αλλά η NOVA είχε το δικαίωμα να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο των Ηπειρωτών, όπως και έπραξε. 

Για τη φετινή σεζόν και τα δύο τηλεποτικά κανάλια έχουν καταθέσει προτάσεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «κυανόλευκοι» θα βγουν επωφελημένοι. Το ποσό που πρόκειται να πάρουν μπορεί να είναι αυξημένο κατά 150-250 χιλιάδες σε σύγκριση με το 1.550.000 περίπου που είχαν τις δύο προηγούμενες χρονιές.  

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θεωρείται μία από τις εμπορικότερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος με πάρα πολλούς συνδρομητές και εκτός Νομού Ιωαννίνων, αλλά και εκτός Ηπείρου. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sportal η ηπειρώτικη ομάδα θέλει πρώτα να κλείσει το θέμα με το τηλεοπτικό συμβόλαιο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και μετά να προχωρήσει σε μεταγραφές. 

Το μόνο όνομα που εξετάζεται αυτή τη στιγμή από τον ΠΑΣ είναι αυτό του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Γιούρι Λοντίγκιν. H πρόθεση των ανθρώπων της ηπειρώτικης ομάδας είναι να προχωρήσουν σε ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ, ενώ το μπάτζετ θα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει και φέτος στην Πολωνία από 21 ως 31 Ιουλίου. 

Εκεί θα γίνουν τα πρώτα 2 ή 3 φιλικά παιχνίδια και επιστρέφοντας η ομάδα στη βάση της θα μπει στο τελικό στάδιο μονταρίσματος και θα δώσει άλλα 3-4 φιλικά παιχνίδια.