ΠΑΣ Γιάννινα: Συνεχίζει για όγδοη χρονιά ο γιατρός Σταύρος Ριστάνης
i

©Facebook

ΠΑΣ Γιάννινα: Συνεχίζει για όγδοη χρονιά ο γιατρός Σταύρος Ριστάνης

Ο Σταύρος Ριστάνης θα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΣ Γιάννινα για όδγοη διαδοχική χρονιά.

Ο ορθοπεδικός Σταύρος Ριστάνης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για όδγοη διαδοχική χρονιά. 

Ο Έλληνας ορθοπεδικός έκανε γνωστό μέσω των social media ότι η συνεργασία του με την ηπειρώτικη ομάδα θα συνεχιστεί, ενώ μάλιστα απέκτησε και μία σημαντική πιστοποίηση για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών στο γήπεδο, μαζί με συναδέλφους του άλλων ομάδων της Super League. 

Θυμίζουμε ότι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει όπως κάθε χρόνο στα Ιωάννινα, ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει και φέτος στην Πολωνία από 21 ως 31 Ιουλίου. 

Εκεί θα γίνουν τα πρώτα 2 ή 3 φιλικά παιχνίδια και επιστρέφοντας η ομάδα στη βάση της θα μπει στο τελικό στάδιο μονταρίσματος και θα δώσει άλλα 3-4 φιλικά παιχνίδια. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του γιατρού: 

«8ος χρόνος λοιπόν στην ομάδα…γεράσαμε … και ευκαιρία να βρεθούμε πάλι με τους καλούς φίλους και συναδέλφους γιατρούς της SuperLeague, για να αποκτήσουμε μια πολύ σημαντική πιστοποίηση στα πλαίσια της UEFA Football Doctor Education Programme για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών στο γήπεδο – “Trauma and Medical Emergencies''. 

Έναρξη της σεζόν 2023-2024 λοιπόν… καλή μας αρχή, χωρίς τραυματισμούς!»