Το «αντίο» του Πήλιου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Σταύρος Πήλιος

i

© Intime

Το «αντίο» του Πήλιου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:41 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 04.07.2023

Με μια ανάρτηση του στα social media, ο Σταύρος Πήλιος, που από την Παρασκευή (23/6) είναι παίκτης της ΑΕΚ, αποχαιρέτισε τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ έγινε και… επισήμως ο Σταύρος Πήλιος. Η Ένωση είχε συμφωνήσει από τις αρχές του Ιούνη και με τον ποδοσφαιριστή και με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα ο Πήλιος είχε πάρει μια γεύση από «Opap Arena» στο ματς της εθνικής που ήταν στις εξέδρες. Όμως την Παρασκευή (23/6) ο Δικέφαλος ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή, με τον 22χρονο ακραίο μπακ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι και το 2027.

Ο Έλληνας άσος έσπευσε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να πει «αντίο» στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε συνολικά 36 συμμετοχές, μετρώντας 1 γκολ και 2 ασίστ.

«Μετά από τόσα χρόνια με βαριά καρδιά ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την οικογένεια του πας Γιάννενα, που από μικρό παιδί στις υποδομές της ομάδας έζησα αξέχαστες στιγμές και μου έδωσαν πολλά πράγματα. Στη συνέχεια, θα ήθελα να ευχαριστώ την οικογένεια Χριστοβασιλη τους προπονητές και τους συμπαίχτες μου, καθώς έχτισα φιλίες για το υπόλοιπο της ζωής μου! 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη τους και την αγάπη που πήρα όλα αυτα τα χρόνια. Τα Ιωάννινα και η ομάδα θα είναι πάντα κομμάτι της καρδιάς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ποστάρισμα του ο Πήλιος.