Ο Αραούχο έβγαλε το προστατευτικό και… περιμένει

Σέρχιο Αραούχο

i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

Ο Αραούχο έβγαλε το προστατευτικό και… περιμένει

Κώστας Τσίλης 13:09 - 25.06.2023

Στο δεύτερο στάδιο της αποθεραπείας έχει περάσει ο Αραούχο και θα παρθεί άμεσα η απόφαση για το αν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία .

Μια εξαιρετικά… ηχηρή απουσία θα έχει ο Ματίας Αλμέιδα όχι μόνο στο ξεκίνημα αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ. Ο Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο τον περασμένο Απρίλη. Και ακόμα έχει δρόμο μπροστά του μέχρι την επιστροφή του.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν έκανε φέτος ούτε μισή μέρα καλοκαιρινές διακοπές. Δουλεύει επί καθημερινής βάσης ειδικό πρόγραμμα με την προσωπική του γυμνάστρια στην Ισπανία. Πλέον ο Αραούχο έχει βγάλει το ειδικό προστατευτικό που είχε για πολύ καιρό μετά την επέμβαση, στο γόνατο του. Και πλέον όχι μόνο δεν χρειάζεται τις πατερίτσες για να περπατήσει, αλλά έχει αρχίσει και ένα πολύ ελαφρύ τρέξιμο.

Πλέον ο αρχηγός της ΑΕΚ αυτό που περιμένει είναι την απόφαση που θα παρθεί από τον Ματίας Αλμέιδα και το ιατρικό τιμ, για το αν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ. Και να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, στο Μπουργκ Χααμστέντε, δίπλα στους συμπαίκτες του.

Ο Ματίας Αλμέιδα πολύ θα ήθελε να έχει τον Αραούχο μαζί του στην Ολλανδία. Είναι πάγια η θέση του Αργεντινού τεχνικού, πως είναι καλύτερα και για τους τραυματίες να βρίσκονται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ακόμα και αν δεν μπορούν να ακολουθήσουν το κανονικό προγραμμα της δουλειάς. Για λόγους συνεκτικών … δεσμών και ψυχολογίας.

Επίσης και ο ίδιος ο Αραούχο φυσικά και θα ένιωθε καλύτερα να βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του και να αισθάνεται πως ακολουθεί την καθημερινότητα της ομάδας. Δεδομένα θα λειτουργήσει πολύ καλά όλο αυτό στην ψυχολογία του.

Η τελική ευθεία στην υπόθεση Πινέδα είναι δύσκολη και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς από την ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:45 - 24.06.2023

Η τελική ευθεία στην υπόθεση Πινέδα είναι δύσκολη και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς από την ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για την υπόθεση Πινέδα, καθώς η τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την Θέλτα απαιτεί προσεκτικούς και λεπτούς χειρισμούς καθώς το deal παραμένει εξαιρετικά δύσκολο

Όμως η τελική απόφαση θα παρθεί σε συνάρτηση με τις δυνατότητες που υπάρχουν στο Μπουργκ Χααμστέντε, για να δουλέψει σωστά ο αρχηγός της ΑΕΚ. Αν δηλαδή κριθεί πως ο Αραούχο μπορεί να δουλέψει σωστά πάνω στο πρόγραμμα του και στο προπονητικό κέντρο της Ολλανδίας, τότε πιθανότατα θα ταξιδέψει κανονικά. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί άμεσα.

Tags: