Επίσημα στην ΑΕΛ Λεμεσού ο Μορέιρα

Αχμάντ Μέντες Μορέιρα

i

©SS Twitter

Επίσημα στην ΑΕΛ Λεμεσού ο Μορέιρα

Η ΑΕΛ Λεμεσού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αχμάντ Μέντες Μορέιρα, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΛ Λεμεσού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Αχμάντ Μέντες Μορέιρα του ΠΑΣ Γιάννινα, για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα έπειτα από δύο σεζόν στους Ηπειρώτες δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και αποχωρήσε για λογαριασμό της κυπριακής ομάδας. 

Μάλιστα η Λεμεσιανή ομάδα έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον 27χρονο εξτρέμ, ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία των «κίτρινων», προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. 

Ο Μορέιρα στη διετή θητεία του με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε 59 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας τρία τέρματα ενώ μοίρασε και επτά ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ: 

«Η ΑΕΛ Λεμεσού, ανακοινώνει καταρχήν συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Ahmad Mendes Moreira για τα επόμενα δύο χρόνια. Πρόκειται για 28χρονο (27/06/1995) Ολλανδό μεσοεπιθετικό, με καταγωγή από την Γουινέα. 

Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε σε 57 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Ελληνική Σούπερ Λίγκα. Ο Ahmad Mendes Moreira είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γουινέας. 

Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στις Ολλανδικές ομάδες Εξελσιορ, Τελσταρ και Γκρονιγκεν. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας».