Στη λίστα της Μαρσέιγ για τα ματς με τον Παναθηναϊκό ο Ουντέρ, τελειώνει ο Μαλινόφσκι

Στη λίστα της Μαρσέιγ για τα ματς με τον Παναθηναϊκό ο Ουντέρ, τελειώνει ο Μαλινόφσκι

Γιώργος Σακελλαρίου 17:32 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 06.08.2023

Η Μαρσέιγ δήλωσε τη λίστα της στην UEFA για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και σ’ αυτή βρίσκεται ο Τούρκος Ουντέρ, αλλά όχι ο Ουκρανός Μαλινόφσκι.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η γαλλική ομάδα, όπως έγινε γνωστό σήμερα, δήλωσε τη λίστα της στην UEFA για τα παιχνίδια με το «τριφύλλι» στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Στη λίστα είναι ο Τούρκος εξτρέμ Τσενγκίζ Ουντέρ, αφού η μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε δεν έχει ολοκληρωθεί. Αντίθετα, όπως είχαμε αναφέρει, ο Ουκρανός άσος Ρουσλάν Μαλινόφσκι δεν είναι στα πλάνα των Μασσαλών. Το είχε ξεκαθαρίσε και ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, ο Πάμπλο Λονγκόρια στη διάρκεια της παρουσίασης των Ομπαμεγιάνγκ, Κοντόγκμπια.

Για τον 30χρονου Ουκρανό παίκτη ενδιαφέρον έχουν δείξει η Μπεσίκτας και η Τορίνο. Ο Μαλινόφσκι, λοιπόν, δεν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Ο Ουκρανός διεθνής (55 συμ., 7 γκολ) δεν συμπεριλήφθηκε από την ΟΜ στη λίστα. Η Μαρσέιγ, μάλιστα, η οποία έχει λιγότερους από οκτώ γηγενείς στο δυναμικό της, δήλωσε μόνο 21 ποδοσφαιριστές, αντί για 25.

Η γκολάρα του μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού Μαρσέλο Βάϊγκαντ με τη Μπόκα Τζούνιορς στο Κόπα Λιμπερταδόρες (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:58 - 05.08.2023

Η γκολάρα του μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού Μαρσέλο Βάϊγκαντ με τη Μπόκα Τζούνιορς στο Κόπα Λιμπερταδόρες (vid)

Ο Μαρσέλο Βάιγκαντ, ο οποίος φέρεται ν’ απασχολεί τον Παναθηναϊκό, πέτυχε ένα φοβερό γκολ με τη Μπόκα Τζούνιοτς εναντίον της Κόλο Κόλο.

Οι 21 παίκτες που δήλωσε η Μαρσέιγ στη λίστα Α της UEFA για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: Τερματοφύλακες: Πάου Λόπες, Ρούμπεν Μπλάνκο. Αμυντικοί: Ζιγκό, Μπαλέρντι, Κλάους, Λοντί, Τουρέ, Εμπεμπά. Μέσοι: Γκεντουζί, Ουναχί, Χαρίτ, Κοντόγκμπια, Ρονγιέρ, Βερετούτ, Σογκλό. Επιθετικοί: Ομπαμεγιάνγκ, Ούντερ, Σαρ, Μουγκέ, Εντιαγέ, Βιτίνια.