Η γκολάρα του μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού Μαρσέλο Βάϊγκαντ με τη Μπόκα Τζούνιορς στο Κόπα Λιμπερταδόρες (vid)

Ο Βάιγκαντ πανηγυρίζει το γκολ επί της Κόλο Κόλο.

Η γκολάρα του μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού Μαρσέλο Βάϊγκαντ με τη Μπόκα Τζούνιορς στο Κόπα Λιμπερταδόρες (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 21:58 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 05.08.2023

Ο Μαρσέλο Βάιγκαντ, ο οποίος φέρεται ν’ απασχολεί τον Παναθηναϊκό, πέτυχε ένα φοβερό γκολ με τη Μπόκα Τζούνιοτς εναντίον της Κόλο Κόλο.

Ο Μαρσέλο Βάιγκαντ είναι μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στην Αργεντινή. Ο 23χρονος (11/1/2000) δεξιός οπισθοφύλακας της Μπόκα Τζούνιορς, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής φαίνεται πως εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό. Ο ρεπόρτερ Μάρτιν Ρίμπας, μάλιστα, τονίζει ότι oι «πράσινοι» έχουν κάνει κρούση στην Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτησή του.

Ο Μαρσέλο Bάιγκαντ αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Μπόκα Τζούνιορς με την οποία έχει καταγράψει την τρέχουσα σεζόν 22 συμμετοχές, με απολογισμό δύο τέρματα και τέσσερις ασίστ. Φέτος, ήταν βασικός στα 14 από τα 15 παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε στο πρωτάθλημα, κάνοντας την πιο γεμάτη χρονιά της καριέρας του. Συνολικά, με το μεγαθήριο της Αργεντινής έχει 62 συμμετοχές, 3 γκολ κι 6 ασίστ και το συμβόλαιό του έχει διάρκεια έως το τέλος Δεκεμβρίου 2024. Οπότε, τα χρήματα που απαιτούνται για έναν βασικό παίκτη της Μπόκα, που δεν λήγει άμεσα το συμβόλαιό του, είναι πάρα πολλά.

Ο Βάιγκαντ στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα της Χιμνάσια με τη μορφή δανεισμού και είχε 21 αγώνες, 3 γκολ και 3 ασίστ. Έχει αγωνιστεί, παράλληλα, στις μικρές εθνικές της Αργεντινής (U17, U20). Το όνομα του 23χρονου μπακ βρίσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα στην Αργεντινή, διότι ο Βάιγκαντ εμφανιζόταν να έχει τάσεις φυγής, λόγω της απόκτησης του Λούκας Μπλοντέλ από τη Μπόκα πριν λίγες μέρες.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον τόσο της Βελέζ Σάρσφιλντ όσο και της Ιντεπεντιέντε για την απόκτησή του. Από την άλλη, υπήρχαν κι αναφορές από την πατρίδα του παίκτη που υποστήριζαν ότι ο νεαρός αμυντικός επιθυμεί να παραμείνει στην Μπόκα Τζούνιορς, έχοντας στόχο να κατακτήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Βάιγκαντ έχει γεμάτη σεζόν μέχρι στιγμής και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, το Champions League της Λατινικής Αμερικής έχει δύο γκολ. Με δικό του γκολ η ομάδα του επικράτησε στις 7/6/23 με 1-0 εντός έδρας της χιλιανής Κόλο Κόλο. Σημείωσε, μάλιστα, το τέρμα με εξαιρετικό δεξί σουτ εκτός περιοχής.

Δείτε το υπέροχο γκολ:

Ο Αργεντινός μπακ επίσης, άνοιξε το σκορ στις 30/6/23 στην άνετη νίκη της Μπόκα με 4-0 επί της Μονάγκας από τη Βενεζουέλα, ενώ είχε ασίστ και στη νίκη με 2-0 επί της Κόλο Κόλο στo Σαντιάγο της Χιλής στις 4/5/23.