Oπαδός της Μαρσέιγ πουλάει τα εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό επειδή... πάει διακοπές

Oπαδός της Μαρσέιγ πουλάει τα εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό επειδή... πάει διακοπές

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:08 - 05.08.2023

Ένας φίλαθλος της Μαρσέιγ δεν υπολόγισε καλά τις ημερομηνίες και ως εκ τούτου αναγκάζεται να πουλήσει τα εισιτήρια που είχε για το ματς με τον Παναθηναϊκό, εξαιτίας των καλοκαιρινών διακοπών του.

Ο Παναθηναϊκός δίνει την πρώτη του «μάχη» κόντρα στη Μαρσέιγ, την ερχόμενη Τρίτη, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα playoffs του UEFA Champions League. Ακολουθεί το πιο δύσκολο παιχνίδι στη Μασσαλία, εκεί που οι «πράσινοι» θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για να πάρουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Οπαδοί του «τριφυλλιού» δεν θα ταξιδέψουν στη Γαλλία και αντίστοιχα οι φίλοι των «ολίμπιανς» δεν θα βρεθούν στις κερκίδες της Λεωφόρου. Στην περίπτωση των δεύτερων πάντως, ένας εξ αυτών δεν θα βρεθεί σε κανένα από τα ματς. Πιο αναλυτικά, ένας φίλαθλος της Μαρσέιγ δεν έχει σκοπό να επισκεφθεί τις κερκίδες του Βελοντρόμ, αφού προέχουν οι καλοκαιρινές του διακοπές. 

Όσο για το τι θα απογίνουν τα εισιτήρια του για τα ματς με Ρεμς και Παναθηναϊκό; Ο ίδιος βρήκε τη λύση και αποφάσισε να τα πουλήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Τιμές δεν αποκάλυψε, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να του στείλουν μήνυμα.

Τη Δευτέρα (07/08) η διάθεση των εισιτήριων για Μαρσέιγ

Σε κυκλοφορία τίθενται την Δευτέρα (07/08) τα εισιτήρια για το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινάνε από 25 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 300 ευρώ, ενώ Η διάθεση τους θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω ίντερνετ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (9/8/2023, 9 μ.μ.), τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 στις 2 μ.μ..

Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006281. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτήριου wallet».