Επιμένουν οι Τούρκοι για ΑΕΚ και Σιώπη – Φουντώνουν τα σενάρια και για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό

Ο Μανώλης Σιώπης.

i

©intime

Επιμένουν οι Τούρκοι για ΑΕΚ και Σιώπη – Φουντώνουν τα σενάρια και για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό

Γιώργος Σακελλαρίου 17:33 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 05.08.2023

Στην Τουρκία τονίζουν ότι ο Σιώπης συνεχίζει τις επαφές με την ΑΕΚ, ενώ δεν έχουν σταματήσει τα σενάρια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Μανώλης Σιώπης είναι γνωστό ότι επιθυμεί ν’ αποχωρήσει από την Τράμπζονσπορ και μάλιστα έχει κάνει σχετικό αίτημα στον τουρκικό σύλλογο.

Ο 29χρονος διεθνής μέσος έχει γραφτεί από την αρχή του καλοκαιριού για όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προταθεί σε όλες. Η Τράμπζονσπορ, παράλληλα, φερόταν να έχει προτείνει τον Σιώπη στον Ολυμπιακό για να πάρει τον Ζινκερνάγκελ ή τον Μασούρα. Ο Δανός πήγε τελικά στη Μπριζ και τώρα ο Σιώπης, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ μπαίνει στις συζητήσεις, ως αντάλλαγμα για τον Μασούρα.

Στην ιστοσελίδα FutsHaber, πάντως, αναφέρεται σήμερα ότι ο Σιώπης συνεχίζει να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ. Ο βραχύσωμος χαφ, ο οποίος ήταν βασικός τα δύο τελευταία χρόνια στην ομάδα της Τραπεζούντας, μετράει 77 ματς μαζί της, αλλά θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Θα πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι στην Ένωση εδώ κι αρκετό καιρό έχουν διαψεύσει το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον Σιώπη.

Το ποστάρισμα των Τούρκων για τον Σιώπη.

Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζονται οι φήμες και για τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» θέλει ν’ αποκτήσει αμυντικό μέσο και τα σενάρια θέλουν να εξετάζει την περίπτωση του Σιώπη, ο οποίος είναι έμπειρος και παράλληλα Έλληνας, κάτι που βοηθάει και στη λίστα της UEFA. Το σίγουρο είναι ότι το σίριαλ με τον επόμενο σταθμό του Σιώπη συνεχίζεται.

Να θυμίσουμε επίσης τις δηλώσεις του προέδρου της Τράμζπονσπορ Ερτουρούλ Ντογκάν πριν λίγες μέρες για τον Σιώπη: «Ο Σιώπης δεν αποδέχτηκε την προσφορά μας για συμφωνία. Αυτή τη στιγμή έχει ενοχλήσεις στην πλάτη. Δεν συμμετέχει στις προπονήσεις. Κάναμε την προσφορά μας, γιατί ήμασταν υπέρ της παραμονής του.

Ο Σιώπης έχει καταθέσει αίτημα να φύγει από την Τουρκία για οικογενειακούς λόγους. Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα

Ο Σιώπης έχει καταθέσει αίτημα να φύγει από την Τουρκία για οικογενειακούς λόγους. Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Έχει ένα παιδί κι επιθυμεί να επιστρέψει στη χώρα του. Έχει εκφράσει στην Τραμπζονσπόρ την πρόθεση να πάει στην Ελλάδα, όχι γιατί δεν του αρέσουν τα χρήματα, αλλά γιατί θέλει να φύγει από την Τουρκία. Στον προπονητή μας αρέσει και θέλει να μείνει στην ομάδα. Αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθεί».