«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Σιώπη»

Μανώλης Σιώπης

i

© Intime

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Σιώπη»

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:26 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 17.05.2023

Σύμφωνα με τουρκικό tweet, o Παναθηναϊκός ασχολείται με τον διεθνή αμυντικό χαφ της Τραμπζοσπόρ, Μανώλη Σιώπη.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ψάχνουν στην αγορά για ένα «εξάρι» και αυτός θα μπορούσε να είναι ο Μανώλης Σιώπης. Τουλάχιστον σύμφωνα με τουρκικό tweet, το οποίο υποστηρίζει πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον διεθνή αμυντικό χαφ.

Ο λογαριασμός «Futshaber» γράφει ότι ο 29χρονος μέσος της Τραμπζοσπόρ αρέσει στους «πράσινους», χωρίς να παραθέτει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Ο Σιώπης έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024. Άρα, δεν είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί και ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να συμφωνήσει με την Τραμπζοσπόρ για την αγορά του.

Εξυπακούεται πως δεν θα είναι εύκολη συζήτηση, αφού ο Σιώπης παίζει βασικός στα πλάνα του προπονητή, Νέναντ Μπιέλιτσα. Φέτος έχει 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με συνολικό χρόνο 2.397 λεπτά.

Επίσης, είναι άγνωστο εάν εάν η Τραμπζονσπόρ όντως παραχωρεί τον Έλληνα άσο ή πρόκειται για φήμες στην Τουρκία. Όπου είναι γεγονός πως τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης συχνά υπερβάλλουν ως προς τις προθέσεις των παικτών ή τα οικονομικά κόστη που αναφέρουν.

O Σιώπης ταλαιπωρήθηκε από έναν μικροτραυματισμό τις προηγούμενες ημέρες και δεν αγωνίστηκε εναντίον της Ανκαραγκουτσού. Ωστόσο, ο 29χρονος αμυντικός χαφ προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα και θα ενισχύσει την Τραμπζοσπόρ στο κρίσιμο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε.