Φουλάρει για τις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός - Τουλάχιστον τρεις κινήσεις μέσα στον επόμενο μήνα
i

© Sportal

Φουλάρει για τις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός - Τουλάχιστον τρεις κινήσεις μέσα στον επόμενο μήνα

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:10 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 16.05.2023

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησαν στον απολογισμό του Παναθηναϊκού και έθεσαν σε κίνηση τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο προπονητής δείπνησαν και συζήτησαν για την εφαρμογή του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Καταρχάς, ο Αλαφούζος και ο Γιοβάνοβιτς προέβησαν στον απολογισμό της σεζόν και ανέλυσαν τα αποτελέσματα σε κάθε επίπεδο. Μεταγραφικό, οικονομικό, ποδοσφαιρικό και σε γενικές γραμμές, συμφώνησαν ότι η ομάδα σημείωσε μεγάλη πρόοδο.

Παράλληλα, ο Αλαφούζος και ο Γιοβάνοβιτς έθεσαν τους στόχους για την επόμενη σεζόν. Με αμφότερους να ορίζουν ως αυτονόητη την πρόκριση του Παναθηναϊκού σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ως αυτονόητη τη διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Το Τριφύλλι έχει απαλλαγεί από τους οικονομικούς βραχνάδες του παρελθόντος και έχει τη δυναμική να επανακτήσει τη θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε μόνιμη βάση και όχι υπό τη μορφή πυροτεχνήματος.

Για τη μεταγραφική ενίσχυση, που συγκεντρώνει και την προσοχή των οπαδών, ο Αλαφούζος ενημέρωσε τον Γιοβάνοβιτς για το μπάτζετ και ο Σέρβος έχει ήδη δρομολογήσει τις απαιτούμενες κινήσεις.

Κοινή συνισταμένη αποτελεί πως το ρόστερ θα πρέπει να δυναμώσει εγκαίρως για τον Β’ προκριματικό Γύρο του Champions League με 2-3 προσθήκες που είναι απαραίτητες για τη δουλειά του προπονητή.

Με βάση τη συζήτηση ανάμεσα στον Αλαφούζο και τον Γιοβάνοβιτς, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει την αναβάθμιση του υλικού του και να προσδώσει βάθος. Με τις περισσότερες μεταγραφές να καταβάλλονται προσπάθεια να κλείσουν πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.