Παναθηναϊκός: Αλαφούζος και Γιοβάνοβιτς επαναβεβαίωσαν τη σχέση τους

Αλαφούζος, Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Αλαφούζος και Γιοβάνοβιτς επαναβεβαίωσαν τη σχέση τους

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:16 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 17.05.2023

Η απώλεια του τίτλου έφερε πολλές θεωρίες συνομωσίας για τη σχέση Αλαφούζου - Γιοβάνοβιτς και το μέλλον της συνεργασίας τους στον Παναθηναϊκό. Μέχρι που οι δύο άνδρες έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους.

Οι δημοσιογράφοι και οι οπαδοί δεν έχουν συνηθίσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ξεσπά. Τα δύο ξεσπάσματα του Σέρβου στις συνεντεύξεις Τύπου μετά τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και τον Άρη, προκάλεσαν αίσθηση. Ακριβώς επειδή ήταν ασυνήθιστα.

Η αντίδραση του Γιοβάνοβιτς άφησε χώρο για… θεωρίες συνομωσίας. Μέχρι και «σκέψεις για παραίτηση» του Σέρβου κυκλοφόρησαν στο – ευεπίφορο σε κάθε είδους σενάρια – Διαδίκτυο. 

Σύμφωνα με άλλες εκδοχές, ο Αλαφούζος και με τον Γιοβάνοβιτς τσακώθηκαν και τα έχουν… σπάσει. Ο ένας φερόταν να χρέωνε στον άλλο την απώλεια του τίτλου και την καθίζηση της ομάδας. Φυσικά, ούτε αυτή η υπόθεση ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

Η στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς λέει την ατάκα «πολλές φορές αισθάνομαι μαλ...» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:05 - 15.05.2023

Η στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς λέει την ατάκα «πολλές φορές αισθάνομαι μαλ...» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν στενοχωρημένος που ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να φθάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τον Άρη δε έκρυψε και τον εκνευρισμό του.

Προφανώς, δύο άνθρωποι οι οποίοι συνεργάζονται επί καθημερινής βάσεως και έχουν πολύωρη τριβή, θα διαφωνήσουν. Ακόμα και με ένταση κάποια στιγμή. Πρόκειται για τη φυσιολογική έκβαση μιας επαγγελματικής σχέσης, που δεν περιέχει καμία έκπληξη. 

Ο Γιοβάνοβιτς διέψευσε την Κυριακή τις φήμες για την παραίτηση του, υποστηρίζοντας ότι «ποτέ δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ». Αντίθετα, ο 60χρονος προπονητής μίλησε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, δείχνοντας εμφατικά πως φαντάζεται τον εαυτό του για χρόνια στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Αλαφούζος επιβεβαίωσε ότι ο Γιοβάνοβιτς παραμένει το απόλυτο αφεντικό στο «Γεώργιος Καλαφάτης», πιστώνοντας του πως επανέφερε τον Παναθηναϊκό σε πρωταγωνιστικό ρόλο. «Άλλαξε την ομάδα και την έφερε ξανά στο επίπεδο που πρέπει να είναι. Με τον προπονητή έχουμε άριστη σχέση, μιλάμε 2-3 φορές την εβδομάδα στο τηλέφωνο. Εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου και προσπαθώ πάντα να κάνω ό,τι μου ζητά ο προπονητής» επισήμανε με έμφαση ο Αλαφούζος.

Η ουσία είναι πως ο Αλαφούζος περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Γιοβάνοβιτς και θα του παρέχει όλα τα εφόδια για να συνεχίσει το έργο του. Ο Σέρβος νιώθει σίγουρος από τον εργοδότη του και έχει ένα ιδανικό περιβάλλον για να δουλέψει…