Αλαφούζος: «Ο Μελισσανίδης πρωτοστάτης σε αυτή την ανέντιμη συναλλαγή»

Αλαφούζος: «Ο Μελισσανίδης πρωτοστάτης σε αυτή την ανέντιμη συναλλαγή»

Sportal newsroom 12:09 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 16.05.2023

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, εξαπέλυσε πυρά εναντίον της ΑΕΚ και του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (16/05) στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6 και σε δηλώσεις του απασφάλισε, μεταξύ άλλων, εις βάρος της ΑΕΚ για το φετινό πρωτάθλημα, την κατηγόρησε για ανέντιμη συμπεριφορά και τόνισε πως «Ο Μελισσανίδης ήταν ο πρωτοστάτης σε αυτή την ανέντιμη συναλλαγή».

Αλαφούζος για Μπαλτάκο: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ακόμα Παναθηναϊκός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:43 - 16.05.2023

Αλαφούζος για Μπαλτάκο: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ακόμα Παναθηναϊκός»

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, αναφέρθηκε στο θέμα με τους Πολωνούς διαιτητές και είπε μεταξύ άλλων πως δεν πιστεύει πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είναι ακόμα με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι μια ομάδα η οποία έκλεψε παιχνίδια με τη διαιτησία. Εμάς μας έφεραν τον Νταμπάνοβιτς. Ήταν μια ακραία διαιτησία, ήταν απίστευτο. Έκαναν φάουλ στον Παλάσιος και τα σφύριζε ανάποδα. Δυστυχώς είχαμε τέτοια φαινόμενα. Το στενάχωρο είναι ότι η ΑΕΚ είχε καλή ομάδα, αλλά έκλεψε το πρωτάθλημα. Το πιστεύω ακράδαντα. Έκλεψε το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά για την ΑΕΚ κι έπειτα αναφέρθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Με τον προπονητή (σ.σ Γιοβάνοβιτς) έχω μία άριστη σχέση. Μιλάμε κάθε εβδομάδα 2-3 φορές. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται τους συνεργάτες του. Θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής. Το βάρος του κ. Γιοβάνοβιτς ήταν μεγάλο, αλλά τα κατάφερε. Είχαμε κι εμείς κάποιες απαράδεκτες διαιτησίες, αλλά και το θέμα με το covid. Δεν πιστεύω πως υπάρχει ούτε μία ομάδα που να μας συμπαθεί. 

Ξέρουμε όλοι ποιος ήταν ο πρωτοστάτης. Η ΑΕΚ. Βασικά, όχι η ΑΕΚ. Ο κ. Μελισσανίδης. Εγώ δεν πιστεύω πως μία ομάδα ανήκει σε ένα πρόσωπο. Η ΑΕΚ την θεωρούσαμε έντιμη και είχαμε και πολύ καλές σχέσεις. Υποβιβάστηκε γιατί δεν πλήρωσε τα χρέη, όπως κάναμε εμείς...»