Μαρσέιγ: «Τέλος ο Σάντσες!» - Οι αποδοκιμασίες πριν τις μάχες με τον Παναθηναϊκό και η ατάκα για πλήρες ρόστερ

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ Πάμπλο Λονγκόρια.

i

©printscreen

Μαρσέιγ: «Τέλος ο Σάντσες!» - Οι αποδοκιμασίες πριν τις μάχες με τον Παναθηναϊκό και η ατάκα για πλήρες ρόστερ

Γιώργος Σακελλαρίου 17:32 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 04.08.2023

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ Πάμπλο Λονγκόρια αποδοκιμάστηκε στο φιλικό με τη Λεβερκούζεν. Ο ίδιος πριν τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, έκλεισε την πόρτα στον Αλέξις Σάντσες.

Η Μαρσέιγ στο φιλικό με τη Λεβερκούζεν ηττήθηκε 2-1 στο Βελοντρόμ.

Στο ημίχρονο, αλλά και στη λήξη του αγώνα, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της ομάδας Πάμπλο Λονγκόρια αποδοκιμάστηκε από πολλούς οπαδούς. Ο ίδιος στη διάρκεια της παρουσίασης των νεοαποκτηθέντων Ομπαμεγιάνγκ και Κοντόγκμπια απέκλεισε ουσιαστικά την πιθανότητα της επιστροφής του Χιλιανού άσου Αλέξις Σάντσες, ο οποίος μιλάει και με ομάδες της Αραβίας, ενώ αναφέρθηκε στην παραμονή του Τούρκου εξτρέμ Τσενγκίζ Ουντέρ, αφού ακόμα δεν υπάρχει απόλυτη συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε. 

Ο Λονγκόρια, λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι η Μαρσέιγ είναι πλήρης. Θα κινηθεί ενδεχομένως για ένα δεξί μπακ και θα κάνει κάποια προσθήκη ακόμα, μόνο αν υπάρξει αποχώρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λονγκόρια: «Αυτή τη στιγμή, αν είμαστε ειλικρινείς και αναλύσουμε το ρόστερ, εκτός από τη θέση του δεξιού μπακ, είμαστε πλήρεις. Έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση. Οι Ουντέρ και Μαλινόφσκι είναι ακόμα μαζί μας. Ο Ουντέρ προπονήθηκε κανονικά, αλλά υπάρχουν προσφορές στο τραπέζι από διάφορες ομάδες, αναλύουμε την αγορά για να δούμε με ποιον σύλλογο μπορούμε να συμφωνήσουμε.

Όσον αφορά τον Μαλινόφσκι, πρέπει να αναλύσουμε τη σημασία του Ρουσλάν στο τρέχον σύστημα του προπονητή και να δούμε τις δυνατότητες που υπάρχουν, γιατί οι σημαντικοί παίκτες όσον αφορά και τις αποδοχές τους, πρέπει να είναι διαθέσιμοι».

Επιστρέφει ΟΑΚΑ ο Panathinaikos!
CHAMPIONS LEAGUE

09:28 - 03.08.2023

Επιστρέφει ΟΑΚΑ ο Panathinaikos!

Στο ΟΑΚΑ θα δώσει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομίλων ο Παναθηναϊκός, ενώ παράλληλα η UEFA ενημέρωσε επίσημα για απαγόρευση μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών τόσο στη Λεωφόρο όσο και στη Γαλλία.

Ο Λονγκόρια μίλησε και για τον Γκουεγέ: «Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο και πρόθεσή μας είναι να τον κρατήσουμε. Υπάρχουν συζητήσεις με τον ατζέντη του και θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες, γιατί ο Παπέ είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς».