Μπονούτσι: «Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος εξευτελισμός μου στη Γιουβέντους - Ο Αλέγκρι δημοσιοποίησε κάποιες ψεύτικες ιστορίες»

Λεονάρντο Μπονούτσι

i

© PrtScr

Μπονούτσι: «Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος εξευτελισμός μου στη Γιουβέντους - Ο Αλέγκρι δημοσιοποίησε κάποιες ψεύτικες ιστορίες»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:32 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 14.09.2023

Μετά την απόφασή του να κινηθεί νομικά εναντίον της πρώην ομάδας του, ο Λεονάρντο Μπονούτσι σχολίασε με καυστικό τρόπο την στάση της Γιουβέντους αλλά και του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η ιστορία μεταξύ Λεονάρντο Μπονούτσι και Γιουβέντους δεν έχει ακόμα τελειώσει. Ο Ιταλός αμυντικός, που τέθηκε στο περιθώριο της ομάδας στις αρχές του καλοκαιριού, οδηγώντας στη μεταγραφή του στην Ουνιόν Βερολίνου, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του ιταλικού συλλόγου.

Οι δικηγόροι του 36χρονου στόπερ, Αντόνιο Κόντε και Γκαμπριέλε Ζουκερέτι, θα προχωρήσουν στη νομική ενέργεια που προβλέπει η συλλογική σύμβαση. Μια αγωγή που συνίσταται σε αίτημα αποζημίωσης για ζημίες λόγω της υποτιθέμενης έλλειψης κατάλληλων συνθηκών εκπαίδευσης και προετοιμασίας που διατίθενται στον Μπονούτσι, ο οποίος έχει υποστεί επαγγελματική βλάβη στην εικόνα του.

Με αφορμή αυτές τις εξελίξεις, ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός εξαπέλυσα πυρά κατά της Γιουβέντους αλλά και του Αλέγκρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο Αλέγκρι δημοσιοποίησε κάποιες ψεύτικες ιστορίες. Δεν είναι αλήθεια πως η Γιουβέντους μου είπε μήνες πριν για την πρόθεση της να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Τον Μάιο τους είπα ότι ήμουν ανοιχτός να παραμείνω στην ομάδα ως η πέμπτη ή έκτη επιλογή για να βοηθήσω τους νέους παίκτες. Οι ιθύνοντες της Γιουβέντους μου είπαν στις 13 Ιουλίου ότι ήμουν εκτός ομάδας εξαιτίας κάποιων φημών που είχαν διαβάσει στις εφημερίδες. Αυτός ήταν και ο μεγαλύτερος εξευτελισμός που πέρασα στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ουνιόν Βερολίνου έκανε κι επίσημα το «μπαμ» με Μπονούτσι

Η Ουνιόν Βερολίνου ολοκλήρωσε την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της φτάνοντας σε συμφωνία με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο 36χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός μπορεί να είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την «Γηραιά Κυρία» ωστόσο δεν υπολογιζόταν από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κι έτσι βρέθηκε η χρυσή τομή για την αποχώρησή του.

Με τους Γερμανούς, ο Μπονούτσι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, το οποίο όμως θα περιλαμβάνει και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν στη Γερμανία ο Ιταλός στόπερ δέχθηκε μείωση των αποδοχών του σε σχέση με εκείνες που είχε στη Γιουβέντους.

«Ο Πογκμπά είχε ενημερώσει τους γιατρούς της Γουβέντους για την ουσία που πήρε»
SERIE A

23:10 - 13.09.2023

«Ο Πογκμπά είχε ενημερώσει τους γιατρούς της Γουβέντους για την ουσία που πήρε»

Ο Πογκπά που βρίσκεται σε μεγάλα μπλεξίματα μετά την ανίχνευση τεστοστερόνης στον οργανισμό του, προσπαθεί να μειώσει την ποινή του ομολογώντας ότι έκανε λάθος και ότι δεν πήρε την απαγορευμένη ουσία εν γνώση του.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη σεζόν ο Λεονάρντο Μπονούτσι πραγματοποίησε 26 συμμετοχές σκοράροντας δύο τέρματα σε 1.517 λεπτά συμμετοχής. Κάπως έτσι ολοκληρώνεται η παρουσία του στην μεγάλη Κυρία μετά από 13 χρόνια με ένα χρόνο ενδιάμεσα που βρέθηκε στην Μίλαν.