Ο Μπονούτσι θα κινηθεί νομικά κατά της Γιουβέντους επειδή του κατέστρεψε την εικόνα

Λεονάρντο Μπονούτσι

i

PrtScr

Ο Μπονούτσι θα κινηθεί νομικά κατά της Γιουβέντους επειδή του κατέστρεψε την εικόνα

Κώστας Τόπας 11:29 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 12.09.2023

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του συλλόγου της Γιουβέντους, καθώς θεωρεί ότι η «Γηραιά Κυρία» κατέστρεψε την εικόνα του.

Η ιστορία μεταξύ Λεονάρντο Μπονούτσι και Γιουβέντους δεν έχει ακόμα τελειώσει. Ο Ιταλός αμυντικός, που τέθηκε στο περιθώριο της ομάδας στις αρχές του καλοκαιριού, οδηγώντας στη μεταγραφή του στην Ουνιόν Βερολίνου, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του ιταλικού συλλόγου.

Οι δικηγόροι του 36χρονου στόπερ, Αντόνιο Κόντε και Γκαμπριέλε Ζουκερέτι, θα προχωρήσουν στη νομική ενέργεια που προβλέπει η συλλογική σύμβαση. Μια αγωγή που συνίσταται σε αίτημα αποζημίωσης για ζημίες λόγω της υποτιθέμενης έλλειψης κατάλληλων συνθηκών εκπαίδευσης και προετοιμασίας που διατίθενται στον Μπονούτσι, ο οποίος έχει υποστεί επαγγελματική βλάβη στην εικόνα του.

Όσον αφορά την άποψη του Μπονούτσι, αυτή η απόφαση δεν αντιπροσωπεύει έναν προσωπικό πόλεμο. Για τον παίκτη, οι καταστάσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσει όταν τοποθετήθηκε στο περιθώριο της ομάδας θεωρήθηκαν «ανώμαλες» για έναν επαγγελματία, όπως το να πρέπει να κάνει βραδινές προπονήσεις σε διαφορετικές ώρες από αυτές των συμπαικτών του, χωρίς ποτέ να συναντηθεί με το τεχνικό επιτελείο. Αλλά και το γεγονός της μη πρόσβασης στο γυμναστήριο, στην πισίνα και στο εστιατόριο. Επιπλέον, η επιλογή του συλλόγου να μην συμπεριλάβει τον παίκτη στη λίστα της προετοιμασίας έκανε τον παίκτη να αισθάνεται σκόπιμα απομονωμένο στον εαυτό του, μέσω μιας στρατηγικής που πιστεύει ότι ήταν προμελετημένη.

Ο ίδιος ο Μπονούτσι διευκρίνισε ότι οποιοδήποτε ποσό προκύψει από αυτή τη δράση θα δωριστεί στη Neuroland, μια ένωση που υποστηρίζει τις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται στο τμήμα παιδονευροχειρουργικής του Regina Margherita Children's Hospital στο Τορίνο.

Η πτώση του Πογκμπά: Οι τραυματισμοί, οι κόντρες με τον Μουρίνιο, τα μάγια και οι εκβιασμοί
SERIE A

10:41 - 12.09.2023

Η πτώση του Πογκμπά: Οι τραυματισμοί, οι κόντρες με τον Μουρίνιο, τα μάγια και οι εκβιασμοί

Το Παγκόσμιο Κύπελλο κατέκτησε ως πρωταγωνιστής το 2018. Μετά από αυτό ήρθε και η μεγάλη κατηφόρα για τον Πολ Πογκμπά. Οι παρεξηγήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι τραυματισμοί, τα οικογενειακά προβλήματα και ο έλεγχος ντόπινγκ ο οποίος ήταν το αποκορύφωμα για την πτώση του Γάλλου μέσου.

Το οποίο μέσω των εσόδων από δημοπρασίες υλικών που ανήκει σε αθλητές υψηλών προδιαγραφών, αγοράζει και δωρίζει απινιδωτές που θα διατεθούν σε αθλητικούς συλλόγους, σχολεία και δήμους.