Εξω φρενών ο Αλέγκρι στο ντέρμπι με τη Μίλαν: Εσκισε το μπουφάν του, πέταξε την γραβάτα και κλωτσούσε ό,τι έβρισκε (vids)

Εξω φρενών ο Αλέγκρι στο ντέρμπι με τη Μίλαν: Εσκισε το μπουφάν του, πέταξε την γραβάτα και κλωτσούσε ό,τι έβρισκε (vids)

Κώστας Τόπας 13:22 - 23.10.2023

Εξαλλος ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ Γιουβέντους και Μίλαν, με τον Ιταλό τεχνικό να κλωτσάει ό,τι έβρισκε μπροστά, να σκίζει το μπουφάν του και να πετάει την γραβάτα που φορούσε.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, Μίλαν και Γιουβέντους τέθηκαν αντιμέτωπες. Η «Γηραιά κυρία» ήταν η νικήτρια της αναμέτρησης με 1-0, παίρνοντας ένα αποτέλεσμα που την έφερε πολύ κοντά στην κορυφή της Serie A και στο -2 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Σκόρερ του αγώνα ήταν ένας πρώην «ροσονέρο», ο Μανουέλ Λοκατέλι, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του απέναντι σε δέκα αντιπάλους, λόγω της αποβολής του Μαλίκ Τιάο από το πρώτο μέρος.

Η οργή του Αλέγκρι

Λίγο πριν το φινάλε Κιέζα και ο Βλάχοβιτς δεν συνεννοήθηκαν καλά με αποτέλεσμα να χάσουν την μπάλα. Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος αρχικά γύρισε στον πάγκο του και κλώτσησε ένα μπουκάλι φωνάζοντας. 

Ο Ιταλός προπονητής δεν ησύχασε και δευτερόλεπτα αργότερα, έσκισε το σακάκι και μετά πέταξε τη γραβάτα, Πριν το τελευταίο σφύριγμα πήγε αμέσως στα αποδυτήρια χωρίς να δει το τέλος της αναμέτρησης, ενώ όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα, ο Αλέγκρι είχε κι αρκετά παράπονα με τον διαιτητή και τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια το ντέρμπι.

Για την ιστορία το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη του σκουντέτο, στην οποία μπήκε για τα καλά και η «Γηραιά Κυρία».