Ευχάριστα νέα: Βρέθηκε ο Έμιλ Ρόμπακ ο οποίος είχε εξαφανιστεί για δύο εβδομάδες στη Σουηδία

Έμιλ Ρόμπακ

Ευχάριστα νέα: Βρέθηκε ο Έμιλ Ρόμπακ ο οποίος είχε εξαφανιστεί για δύο εβδομάδες στη Σουηδία

Κώστας Τόπας 10:21 - 20.10.2023

Ο 20χρονος επιθετικός της Μίλαν, Εμίλ Ρόμπακ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δυο εβδομάδες, έδωσε τελικά σημάδια ζωής.

Ο Εμίλ Ρόμπακ, ένας νεαρός υποσχόμενος ποδοσφαιριστής που είναι δανεικός από τη Μίλαν στη Νόρκεπινγκ της Σουηδίας, εξαφανίστηκε από τις προπονήσεις της ομάδας χωρίς προφανή λόγο, προκαλώντας την ανησυχία των αρχηγών. 

«Θέλω να ξέρω ότι είναι καλά. Είναι ανησυχητικό που δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε», δήλωσε ο Τόνι Μάρτινσον, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου. Σήμερα, ευτυχώς, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει δώσει σημεία ζωής.

Σε δημοσίευσή στο σουηδικό Μέσο «Expressen», ο Τόνι Μάρτινσον ανέφερε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Εμίλ Ρόμπακ. Ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, διευκρινίζοντας ότι όλα είναι «υπό έλεγχο». Η οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή αποφάσισε επίσης να μην σχολιάσει την ξαφνική εξαφάνιση του γιου τους. Το μόνο που έχουν αφήσει να εννοηθεί είναι ότι η απουσία έχει να κάνει με αθλητικά θέματα.

Η εξαφάνιση του Ρόμπακ προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στη Σουηδία. Βέβαια, η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονίας ή απαγωγής και υποστήριξε ότι η βασική υπόθεση ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής είχε φύγει από το σπίτι με τη θέλησή του. Ο επιθετικός είχε ήδη στο παρελθόν προβλήματα προσαρμογής και φημολογούνταν ότι περνούσε μια δύσκολη προσωπική στιγμή.

Ο Εμίλ Ρόμπακ, 19 ετών, είναι μια από τις μεγάλες υποσχέσεις του σουηδικού ποδοσφαίρου. Ο επιθετικός ήταν διεθνής με τις κατηγορίες Under-17 και Under-19 της εθνικής Σουηδίας και έφτασε στο Μιλάνο το 2021 από τη Χάμαρμπι. Τη φετινή σεζόν ο ποδοσφαιριστής είναι δανεικός στη Νόρκεπινγκ, όπου έχει παίξει 10 παιχνίδια και έχει πετύχει δύο γκολ, στοιχεία από τα οποία δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος. Μετά το ματς με την Τζούργκαρντεν στις 3 Οκτωβρίου δεν ακούστηκε ξανά τίποτα από αυτόν... μέχρι σήμερα.