Ώρες αγωνίας στη Μίλαν: Αγνοείται ποδοσφαιριστής της στη Σουηδία!
i

©printscreen

Ώρες αγωνίας στη Μίλαν: Αγνοείται ποδοσφαιριστής της στη Σουηδία!

Ιάσονας Τσίλης 21:20 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 19.10.2023

Έντονη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της Μίλαν, καθώς ο 20χρονος Εμίλ Ρόμπακ, είναι εξαφανισμένος τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στο Μιλάνο, με τον Εμίλ Ρόμπακ να αγνοείται.

Ο νεαρός επιθετικός, αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από τη Χάαρμπι, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να τον συστήνει ανεπιφύλακτα, θεωρώντας τον έναν από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα.

Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της Μίλαν και έτσι, δόθηκε δανεικός, αρχικά στη Νόρτζελαντ και έπειτα στη Νόρκεπινγκ. Ο 20χρονος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τις συνθήκες στη νέα του ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης εδώ και δύο εβδομάδες, χωρίς να γνωρίζει κανείς που βρίσκεται.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρκετοί συμπαίκτες του έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν μαζί του, χωρίς αποτέλεσμα, όπως και άνθρωποι της ομάδας. Τότε, ενημερώθηκε και η Μίλαν, η οποία επιδίωξε άμεση επαφή με τον ατζέντη του Ρόμπακ. Δυστυχώς όμως, ούτε εκείνος γνώριζε κάτι περισσότερο, έχοντας να επικοινωνήσει με τον παίκτη πάνω από δύο βδομάδες.

Οι δικοί του άνθρωποι αλλά και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και περιμένει με αγωνία νεότερα για τον 20χρονο.