Απέδρασε με το «διπλό» από το Μπέργκαμο η Ίντερ
i

©Glomex

Απέδρασε με το «διπλό» από το Μπέργκαμο η Ίντερ

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:39 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 04.11.2023

Η Ίντερ πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα με 2-1 και ανέβηκε στη πρώτη θέση της Serie A.

Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Ίντερ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στην Αταλάντα με 2-1, έχοντας ως σκόρερ τους Χακάν Τσαλχάνογλου και Λαουτάρο Μαρτίνες, για την 11η αγωνιστική της Serie A. 

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ανέβηκε προσωρινά στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς, ενώ οι «μπεργαμάσκι» είναι στη 5η θέση με 19 πόντους.   

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφεραν ποτέ να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία της Ίντερ. Ωστόσο οι «νερατζούρι» εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε και πήραν το προβάδισμα. 

Στο 40ο λεπτό ο Χακάν Τσαλχάνογλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν ίδιος, με αποτέλεσμα η Ίντερ να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Λαουτάρο Μαρτίνες. 

Στο 58ο λεπτό ο Χένρικ Μκιταριάν βρήκε τον Αργεντίνο επιθετικό μέσα στη περιοχή και εκείνος με απίθανο τελείωμα από τα πλάγια έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, που ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες  το παιχνίδι λόγω αποβολής του Τολόι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν να μειώσουν με το πλασέ του Σκαμάκα στο 61ο λεπτό. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (12ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ