Άνετο πέρασμα της Νάπολι από την έδρα της ουραγού Σαλερνιτάνα

Νάπολι

i

©Printscreen

Άνετο πέρασμα της Νάπολι από την έδρα της ουραγού Σαλερνιτάνα

Κώστας Τσιακλής 17:55 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 04.11.2023

Η Νάπολι επικράτησε σχετικά εύκολα της Σαλερνιτάνα και πέρασε στην 4η θέση της Serie A.

Με τον αγώνα της Σαλερνιτάνα με τη Νάπολι συνεχίστηκε η 11η αγωνιστική της Serie A. Οι «παρτενοπέι» επέστρεψαν στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Μίλαν αφού επικράτησαν σχετικά άνετα με 0-2. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν στο 4' με το μακρινό σουτ του Κβίτσα Κβαρατσχέλια που κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και επιχείρησε το σουτ όμως ο Γκιγιέρμο Οτσόα ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο Ρασπαντόρι πάντως πήρε τη ρεβάνς και άνοιξε το σκορ για τη Νάπολι στο 13' με νέο σουτ μέσα από την περιοχή. 

Η Νάπολι συνέχισε να πιέζει και απείλησε ξανά στο 15'. Ο Ματέο Πολιτάνο έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και ανάγκασε τον Οτσόα σε νέα μεγάλη απόκρουση. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και έτσι η Νάπολι πήγε στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία είχε και πάλι τον έλεγχο και στο 47' ήταν άτυχη αφού το ωραίο σουτ του Ρασπαντόρι σταμάτησε στο δοκάρι. Η Νάπολι ήταν ξανά άτυχη δύο λεπτά αργότερα αφού και ο Πολιτάνο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 61' ήταν η σειρά του Ζιελίνσκι να αγγίξει το γκολ όμως αυτή τη φορά το απέτρεψε ο Οτσόα με φοβερή επέμβαση.

Τελικά η Νάπολι βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 82'. Ο Έλμας έκανε μια ωραία ατομική προσπάθεια και νίκησε στον Οτσόα για το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Όπως προαναφέραμε η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Μίλαν και πέρασε προσωρινά στην 4η θέση με 21 βαθμούς. Από την άλλη η Σαλερνιτάνα αγνοεί ακόμα τη νίκη και έτσι είναι στην τελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ