Πρώτη φορά βασικός στην Premier League με τη Γουέστ Χαμ ο Μαυροπάνος - Στην ενδεκάδα της Σέφιλντ ο Μπάλντοκ

Μαυροπάνος - Μπάλντοκ

Πρώτη φορά βασικός στην Premier League με τη Γουέστ Χαμ ο Μαυροπάνος - Στην ενδεκάδα της Σέφιλντ ο Μπάλντοκ

Κώστας Τσιακλής 17:07 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 04.11.2023

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της Γουέστ Χαμ της Premier League. Βασικός με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουλβς ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Έντονο ελληνικό άρωμα έχει το απόγευμα του Σαββάτου (04/11) στην Premier League

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Γουέστ Χαμ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπρέντφορντ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Premier League. Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Κερτ Ζούμα και βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα των «σφυριών». 

Αυτό μάλιστα θα είναι και το πρώτο του ξεκίνημα με τη Γουέστ Χαμ στην Premier League. Μέχρι στιγμής ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε πραγματοποιήσει μόλις μια εμφάνιση στο πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα ωστόσο σε αυτή είχε μπει ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0). Συνολικά με τα «σφυριά» ο Μαυροπάνος έχει καταγράψει έξι συμμετοχές.

Βασικός με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Μπάλντοκ

Ελληνικό χρώμα υπάρχει και στο «Μπράμαλ Λέιν», εκεί όπου η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γουλβς, με στόχο να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην Premier League. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ξεπέρασε πλήρως πλέον τον τραυματισμό του και βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα των «λεπίδων». 

Ο Έλληνας διεθνής είχε απουσιάσει σε πέντε ματς της ομάδας του το τελευταίο διάστημα και επέστρεψε στο ματς με την Άρσεναλ, όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή. Πριν τον τραυματισμό του ο Μπάλντοκ είχε καταγράψει τρία ενενηντάλεπτα στα ματς με Κρίσταλ Πάλας, Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον.