Ο λόγος που οι οπαδοί της Φούλαμ σήκωσαν κίτρινες κάρτες κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο λόγος που οι οπαδοί της Φούλαμ σήκωσαν κίτρινες κάρτες κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 15:51 - 04.11.2023

Οι οπαδοί της Φούλαμ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήκωσαν κίτρινες κάρτες για να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση των τιμών των εισιτηρίων.

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των οπαδών της Φούλαμ για την αύξηση των τιμών των εισιτηρίων. Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι φίλοι των «κότατζερς» σήκωσαν κίτρινες κάρτες διαμαρτυρόμενοι για τα εισιτήρια. 

Ένας δημοσιογράφος μάλιστα σχολίασε αυτή την κίνηση λέγοντας: «Οι οπαδοί της Φούλαμ είναι ενάντια στην αύξηση των τιμών των εισιτηρίων. Καλά κάνουν. Η υψηλότερη τιμή ενός εισιτηρίου είναι στις 160 λίρες για μία φυσιολογική θέση. Η αύξηση πάει προφανώς για τους ξένους, αλλά πρέπει να θυμούνται ότι υπάρχουν και οι σκληροπυρηνικοί». 

Την ίδια ώρα το μέρος των οπαδών το πήρε και ο προπονητής της ομάδας του Λονδίνου, Μάρκο Σίλβα ο οποίος ανέφερε: «Δεν είναι απλά για ένα παιχνίδι, αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε ότι οι οπαδοί μας θα μπορούν να διαθέσουν λεφτά για να έρχονται σε όλα τα παιχνίδια. 

Για να είμαι ειλικρινής για έναν φίλο της Φούλαμ αυτό το ματς θα έπρεπε να έχει την ίδια αξία με το προηγούμενο απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ή με το επόμενο που είναι εκτός απέναντι στη Γουλβς. Για μένα η αξία ενός αγώνα είναι η ίδια για εμάς. υπάρχουν τρεις πόντοι για να παλέψουμε και οι οπαδοί θα πρέπει να είναι μαζί με την ομάδα», είπε και συνέχισε. 

«Έχω όλη μου τη συμπόνια προς τους οπαδούς για αυτό το θέμα, αλλά είναι μια διαφημιστική απόφαση από την ομάδα και θέλω όλοι να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Μιλάμε για το Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχω ζητήσει τρεις ή τέσσερις φορές για τα εισιτήρια. Αυτό είναι μια απόφαση απόσπασης ξεκάθαρα. Θα ήθελα να είναι όλοι χαρούμενοι και να εστιάζω μόνο στον αγώνα».