Με τις επιλογές του ο Τεν Χαχ δημιούργησε κλίκες στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Με τις επιλογές του ο Τεν Χαχ δημιούργησε κλίκες στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 12:32 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 03.11.2023

Στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα, μιας κι υπάρχουν παίκτες που υποστηρίζουν τον Έρικ Τεν Χαχ κι άλλοι που ζητάνε την άμεση απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία.

Η συμπεριφορά του Έρικ τεν Χαχ στον Χάρι Μαγκουάιρ και τον Τζέιντον Σάντσο έκανε ορισμένους από τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αμφισβητούν τις μεθόδους του προπονητή μετά από ένα απογοητευτικό ξεκίνημα της σεζόν για τους «κόκκινους διαβόλους». Η «Mail Sport» αποκάλυψε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι τα αστέρια της ομάδα φοβούνται ότι η προσέγγιση του Τεν Χαχ έχει αρνητικό αντίκτυπο στο ηθικό της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Telegraph», ο χειρισμός του Ολλανδού με τον Μαγκουάιρ και τον Σάντσο είναι δύο βασικά παραδείγματα για τους οποίους αυξάνονται οι ανησυχίες στην ομάδα για τον Τεν Χαχ. Ο ίδιος βέβαια επιμένει ότι εξακολουθεί να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σταματήσει την καθοδική πορεία του συλλόγου. Ο 53χρονος τεχνικός βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Ρίτσαρντ Άρνολντ σχετικά με την αυξανόμενη κρίση και τι μπορεί να γίνει για να σωθεί μια καταστροφική εκστρατεία.

Ο Άρνολντ είναι απρόθυμος να απολύσει τον Τεν Χαχ λόγω της επιτυχίας που πέτυχε την περασμένη σεζόν, όταν η Γιουνάιτεντ τερμάτισε τρίτη και κέρδισε το Carabao Cup. Και ο Τεν Χαχ αναμένεται να έχει περισσότερο χρόνο για να επιβιώσει και να βγάλει την ομάδα του από την αδιέξοδο.

Βέβαια, το ρεπορτάζ της «Telegraph» υποδηλώνει ότι η ομάδα αισθάνεται ότι ο Τεν Χαχ ήταν πολύ σκληρός με ορισμένα άτομα όπως ο Μαγκουάιρ και ο Σάντσο, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που θεωρούν ότι η συμπεριφορά του Ολλανδού προπονητή στους δύο συγκεκριμένους παίκτες ήταν σωστή. Ετσι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα στα αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων». 

Ο Μαγκουάιρ ήταν ο αρχηγός του συλλόγου όταν ο Τεν Χαχ έφτασε στο Ολντ Τράφορντ πέρυσι, αλλά αφού αποβλήθηκε από την αρχική ενδεκάδα την περασμένη σεζόν, του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο και αντικαταστάθηκε από τον Μπρούνο Φερνάντες το καλοκαίρι. Εν τω μεταξύ, ο Σάντσο έχει αποβληθεί από την ομάδα μετά από μια δημόσια διαμάχη με τον Τεν Χαχ όταν δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα εναντίον της Άρσεναλ στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η σεναριολογία μόλις άρχισε: Οι «Times» αποκάλυψαν τα δύο πρώτα ονόματα που εξετάζει η Γιουνάιτεντ για τη διαδοχή του Τεν Χαχ - Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα
PREMIER LEAGUE

20:02 - 02.11.2023

Η σεναριολογία μόλις άρχισε: Οι «Times» αποκάλυψαν τα δύο πρώτα ονόματα που εξετάζει η Γιουνάιτεντ για τη διαδοχή του Τεν Χαχ - Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα

Με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως βρίσκεται ο Έρικ Τεν Χαχ και αυτό προκάλεσε ήδη τα σενάρια αντικατάστασής του. Τα ονόματα που ακούγονται είναι δύο, όμως φαίνεται να υπάρχει ένα πρόβλημα όσον αφορά την απόκτησή τους.

Το σίγουρο είναι ότι το εφιαλτικό ξεκίνημα της σεζόν έχει οδηγήσει σε αρκετή αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του Έρικ Τεν Χαχ στο «Ολντ Τράφορντ». Ωστόσο, για να απολύσει τον προπονητή της, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να πληρώσει το ποσό ρεκόρ 15 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τη «Mirror».