Η απίθανη αντίδραση του Κλοπ όταν έμαθε το σκορ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

©Printscreen

Η απίθανη αντίδραση του Κλοπ όταν έμαθε το σκορ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ (vid)

Κώστας Τσιακλής 13:36 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 02.11.2023

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έμεινε ιδιαίτερα έκπληκτος από το αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε μια απίθανη αντίδραση στην είδηση του αποτελέσματος στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 0-3 από τη Νιούκαστλ και αποχαιρέτησε το Carabao Cup από τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Μιγκέλ Αλμιρόν, Λουίς Χολ και Τζο Γουίλοκ. Κάπως έτσι η ομάδα του Έντι Χάου πήρε τη ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη αποκλείσει φέτος και τη Μάντσεστερ Σίτι

Λίγο νωρίτερα η Λίβερπουλ είχε επικρατήσει δύσκολα της Μπόρνμουθ με 1-2. Σκόρερ του χρυσού τέρματος για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν ο Ντάργουιν Νούνιες που σκόραρε με φανταστικό σουτ στο 70' της αναμέτρησης, δίνοντας ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. 

Τεν Χαχ: «Είμαι μαχητής, είμαι σίγουρος ότι μπορώ να ανατρέψω την κατάσταση»
PREMIER LEAGUE

09:30 - 02.11.2023

Τεν Χαχ: «Είμαι μαχητής, είμαι σίγουρος ότι μπορώ να ανατρέψω την κατάσταση»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τη Νιούκαστλ και δήλωση πως είναι σίγουρος ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι «κόκκινοι διάβολοι».

Ο Γερμανός τεχνικός εμφανώς ευχαριστημένος από την επιτυχία της ομάδας του παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου, εκεί όπου έμαθε και για το αποτέλεσμα στο παιχνίδι που έγινε στο Όλντ Τράφορντ. Η αντίδραση του ήταν φοβερή αφού είπε ;έκπληκτος το εξής: «Ουυυυ, όκει».

Η κλήρωση των προημιτελικών του Carabao Cup έχει ήδη πραγματοποιηθεί και η Λίβερπουλ θα βρει απέναντι της την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Γουέστ Χαμ. Πάντως οι φίλοι των «σφυριών» φωνάζουν πως η κλήρωση αυτή ήταν στημένη...