Αυτό είναι το αγαπημένο γκολ του Μέσι σε όλη την καριέρα του - «Διέλυσε» τη μισή Ρεάλ (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

©Intime

Αυτό είναι το αγαπημένο γκολ του Μέσι σε όλη την καριέρα του - «Διέλυσε» τη μισή Ρεάλ (vids)

Κώστας Τσιακλής 12:32 - 02.11.2023

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο γκολ της καριέρας του και όχι δεν είναι κάποιο που έβαλε σε τελικό Champions League ή Μουντιάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε απίστευτα γκολ στην καριέρα του και αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του.

Το βράδυ της Δευτέρας (30/10) ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του και εδραιώθηκε στην κορυφή της σχετικής κατάταξης. Στη δεύτερη θέση της λίστας είναι το «αντίπαλο δέος» του, Κριστιάνο Ρονάλντο, που πήρε το συγκεκριμένο βραβείο πέντε φορές.

Όπως ήταν φυσιολογικό ο Μέσι δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και μια από αυτές ήταν αν έχει κάποιο αγαπημένο γκολ. Ο 36χρονος σούπερ σταρ έχει σκοράρει πάνω από 800 τέρματα στην καριέρα του και αποκάλυψε το γκολ που θα θυμάται για πάντα. Αυτό είναι το τρομερό γκολ που είχε σημειώσει στον ημιτελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2011. 

Τότε ο Αργεντινός είχε περάσει τη μισή ομάδα των «μερένγκες» και πλάσαρε ιδανικά τον Ίκερ Κασίγιας. Αναλυτικά η δήλωση του Μέσι για το αγαπημένο του τέρμα: 

Η Αντονέλα του Μέσι πόσταρε μια σειρά φωτογραφιών μέσα από το μπάνιο της - Προετοιμαζόταν για τη «Χρυσή Μπάλα»
SPORT+

09:44 - 02.11.2023

Η Αντονέλα του Μέσι πόσταρε μια σειρά φωτογραφιών μέσα από το μπάνιο της - Προετοιμαζόταν για τη «Χρυσή Μπάλα»

Η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ρακούσο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την είσοδό της στο Theatre du Chatelet στο Παρίσι, όπου έγινε η απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Αργεντίνο «μάγο» το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (30/10).

«Πάντα λέω ότι τα ξεχωριστά γκολ είναι αυτά που έχεις πετύχει στον τελικό του Champions League, αυτά που σημείωσες στον τελικό του Μουντιάλ. Δεν ξέρω, αλλά το γκολ που πάντα θυμάμαι είναι αυτό απέναντι στη Ρεάλ, όταν τη νικήσαμε 2-0 στο Μπερναμπέου στα ημιτελικά του Champions League. Νομίζω ότι το πιο αξιομνημόνευτα γκολ είναι πάντα τα πιο σημαντικά, αλλά για την ώρα θα μείνω σε ένα από αυτά».