Τεν Χαχ: «Είμαι μαχητής, είμαι σίγουρος ότι μπορώ να ανατρέψω την κατάσταση»

Έρικ Τεν Χαχ

i

©PrtScr

Τεν Χαχ: «Είμαι μαχητής, είμαι σίγουρος ότι μπορώ να ανατρέψω την κατάσταση»

Κώστας Τσιακλής 09:30 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 02.11.2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τη Νιούκαστλ και δήλωση πως είναι σίγουρος ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι «κόκκινοι διάβολοι».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ακόμα μια ντροπιαστική ήττα από τη Νιούκαστλ στο Carabao Cup (0-3) και αποκλείστηκε πρόωρα από τη διοργάνωση.

Όπως είναι λογικό το γεγονός αυτό δημιουργεί περισσότερη πίεση γύρω από τον Έρικ Τεν Χαχ αφού ούτε τα αποτελέσματα στις υπόλοιπες διοργανώσεις είναι καλά. Άλλωστε αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα της ομάδας από το 1962. 

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Νιούκαστλ και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα αλλά και γενικότερα για την όλη κατάσταση. 

«Είναι κάτω από τα στάνταρ που περιμένουν όλοι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν είναι αρκετά καλό. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε άσχημη θέση. Αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό. Το βλέπω ως πρόκληση. Είμαι μαχητής και είμαι σε αυτόν τον αγώνα και πρέπει να βεβαιωθώ ότι μοιράζομαι την ευθύνη με τους παίκτες μου και ότι θα παραμείνουμε μαζί, θα παλέψουμε μαζί και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι η ομάδα μου και δεν παίζουν. Είμαι υπεύθυνος. Ως ομάδα δεν είμαστε αρκετά καλοί και όποιοι και αν είναι οι λόγοι, δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογίες. Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα και πρέπει να ανεβάσουμε τα στάνταρ μας γιατί διαφορετικά δεν θα έχουμε ποτέ τα σωστά επίπεδα απόδοσης και τα αποτελέσματα. Αλλά είμαι μαχητής. Ξέρω ότι έχουμε πολλές αποτυχίες αυτή τη σεζόν μέχρι στιγμής, αλλά και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τεν Χαχ.

Στη συνέχεια ο Τεν Χαχ ρωτήθηκε για το αν αμφισβητεί την ικανότητα του να ανατρέψει την όλη κατάσταση. Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ απάντησε και δήλωσε πως είναι σίγουρος ότι μπορεί να το κάνει. Συγκεκριμένα είπε: 

«Το καταλαβαίνω όταν τα αποτελέσματα δεν είναι εκεί, είναι επίσης λογικό να με αμφισβητούν. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω. Σε όλους τους συλλόγους μου το έχω κάνει και πέρυσι το έκανα και εδώ. Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα σωστά και σε ένα ορισμένο επίπεδο, στο ελάχιστο επίπεδο για να κερδίσουμε παιχνίδια. Προφανώς, την Κυριακή και απόψε ήμασταν πολύ μακριά από αυτό. 

Το τεράστιο ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να απολύσει τον Τεν Χαχ
PREMIER LEAGUE

15:30 - 01.11.2023

Το τεράστιο ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να απολύσει τον Τεν Χαχ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να πληρώσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ για να απολύσει τον Έρικ τεν Χαχ, ο οποίος δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες στο «Ολντ Τράφορντ».

Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναμένεται να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πίεση. Άκουσα τους οπαδούς να μας υποστηρίζουν. Δεν το αξίζουμε αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι χαρούμενος που είναι μαζί μας».