Η Γουέστ Χαμ έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Άρσεναλ - «Πάρτι» της Νιούκαστλ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Η Γουέστ Χαμ έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Άρσεναλ - «Πάρτι» της Νιούκαστλ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:25 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 02.11.2023

Η Γουέστ Χαμ με εκπληκτικό ποδόσφαιρο άφησε εκτός συνέχειας από το League Cup την Άρσεναλ (3-1) και πήρε το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης. Σε παιχνίδι που διεξήχθη πιο μετά η Νιούκαστλ «απέδρασε» με το διπλό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-0).

Η Γουέστ Χαμ του Ντίνου Μαυροπάνου είχε ένα άνετο βράδυ, καθώς επικράτησε εντός έδρας κόντρα στην Άρσεναλ με 3-1 και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του League Cup. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 16ο λεπτό. Ο Μπόουεν εκτέλεσε ένα κόρνερ, αλλά ο Γουάιτ στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα κόρνερ, την έστειλε καταλάθος στην εστία της ομάδας του και έκανε το 1-0 για τα «σφυριά».

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να πάρει αέρα δύο τερμάτων κόντρα στους «κανονιέρηδες».  

Στο 50ο λεπτό ο Κούντους αξιοποίησε την εξαιρετική σέντρα του Αγκέρ και με ένα χαμηλό σουτ στην αριστερή γωνία της εστίας του Ράμσντεϊλ έκανε το 2-0 για τη προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League.  

Στο 60ο λεπτό ο Μπόουεν πήρε την μπάλα από το όριο της περιοχής, έκανε το σουτ, το οποίο βρήκε πάνω στα σώματα των αμυντικών της Άρσεναλ και κατέληξε στα δίχτυα του Ράμσντεϊλ για το 3-0 των Λονδρέζων. Το τελικό 3-1 για τους «κανονιέρηδες» πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Οντεγκάαρντ

Νίκες για Τσέλσι και Λίβερπουλ 

Η Τσέλσι επιβλήθηκε εντός έδρας κόντρα στην Μπλάκμπερν με 2-0 και προκρίθηκε στους «8» του League Cup. Στο 30ο λεπτό ο Μπενουά Μπαντιασίλ κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ένα χαμηλό σουτ στο κέντρο της εστίας για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη οι «μπλε» καθάρισαν την πρόκριση με τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Στο 59' ο Άγγλος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών της Μπλάκμπερν και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους Λονδρέζους.   

Την ίδια ώρα η Λίβερπουλ είχε εύκολο έργο εκτός έδρας κόντρα στη Μπόρνμουθ, νικώντας την με 2-1. Στο 31ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, χάρη στο τέρμα του Γκόντι Χάκπο, ενώ στο 64' οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Τζάστιν Κλάιφερτ. Έξι λεπτά μετά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρήκε τη λύση με τον Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους «κόκκινους».  

«Πάρτι» της Νιούκαστλ μέσα στο «Όλντ Τράφορντ»

Σε παιχνίδι που διεξήχθη πιο μετά, η Νιούκαστλ έστησε πάρτι στο «Όλντ Τράφορντ» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παραπαίει τον τελευταίο καιρό και επικράτησε με 3-0. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με τον Αλμιρόν, ο οποίος με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Οκτώ λεπτά μετά οι «καρακάξες» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Χολ, ενώ το τελικό 3-0 για τη Νιούκαστλ διαμόρφωσε στο 60ο λεπτό ο Γουίλοκ