Το τεράστιο ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να απολύσει τον Τεν Χαχ

Έρικ Τεν Χαχ

i

©PrtScr

Το τεράστιο ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να απολύσει τον Τεν Χαχ

Κώστας Τόπας 15:30 - 01.11.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να πληρώσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ για να απολύσει τον Έρικ τεν Χαχ, ο οποίος δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι αποφάσεις του Ολλανδού τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων» αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς κατά τη διάρκεια της εντός έδρας ήττας με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ εδώ και καιρό ο Έρικ Τεν Χαχ έχει χάσει τα αποδυτήρια. Πλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην όγδοη θέση στον πίνακα της Premier League αφού έχασε πέντε από τους πρώτους 10 αγώνες πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν και έχει επίσης ηττηθεί δύο φορές σε τρεις αγώνες στο Champions League.

Το εφιαλτικό ξεκίνημα της σεζόν έχει οδηγήσει σε αρκετή αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του Έρικ Τεν Χαχ στο «Ολντ Τράφορντ». Ωστόσο, για να απολύσει τον προπονητή της, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έπρεπε να πληρώσει ένα ποσό ρεκόρ 15 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τη «Mirror».

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φοράνε «μούφα» φανέλες και κάλτσες επειδή οι αυθεντικές είναι μικρές
PREMIER LEAGUE

09:27 - 01.11.2023

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φοράνε «μούφα» φανέλες και κάλτσες επειδή οι αυθεντικές είναι μικρές

Σα να μην έφτανε η αγωνιστική κρίση που περνάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τώρα αποκαλύφθηκαν και τα παράπονα των παικτών για τις στενές εμφανίσεις και κάλτσες, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να φορέσουν ρέπλικα φανέλες.

Πάντως, ο Τεν Χαχ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και αυτή τη στιγμή κερδίζει εννέα εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Εάν απαλλάσσονταν από τα καθήκοντά του τώρα, ο σύλλογος θα έπρεπε να του καταβάλει τον εγγυημένο μισθό του καθώς και και την υπόλοιπη αποζημίωση για το προσωπικό του Ολλανδού προπονητή. Το συγκεκριμένο ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν οι «κόκκινοι διάβολοι» στον άλλοτε τεχνικό του Άγιαξ, είναι διπλάσιο από το ποσό που καταβλήθηκε όταν ο Ντέιβιντ Μόγιες απολύθηκε από το κλαμπ, με τον Σκωτσέζο να λαμβάνει επτά εκατομμύρια ευρώ.