Ξεσηκωμός στην Premier League: Οι οπαδοί και των 20 ομάδων ζητούν να μην παίξουν τα Χριστούγεννα

Οπαδοί της Τσέλσι

i

Οπαδοί της Τσέλσι/PrtScr

Ξεσηκωμός στην Premier League: Οι οπαδοί και των 20 ομάδων ζητούν να μην παίξουν τα Χριστούγεννα

Κώστας Τόπας 14:58 - 31.10.2023

Οι οπαδοί των είκοσι ομάδων της Premier Leuage έστειλαν επιστολή στη διοργάνωση για να μην διεξαχθούν αγώνες στις 24 Δεκεμβρίου, αφού τότε έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση μεταξύ Γουλβς και Τσέλσι.

Οι οπαδοί των 20 συλλόγων της Premier League έστειλαν επιστολή στη διοργάνωση για να ζητήσουν να μην διεξαχθούν αγώνες στις 24 Δεκεμβρίου, αφού έχει προγραμματιστεί το Γουλβς - Τσέλσι για εκείνη την ημερομηνία. Αυτός ο αγώνας θα είναι ο πρώτος που θα διεξαχθεί την παραμονή των Χριστουγέννων από τότε που συναντήθηκε η Λιντς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 24 Δεκεμβρίου 1995 και η δεύτερη φορά από το 1966.

Η απόφαση επικρίθηκε από τις φιλάθλους των δύο συλλόγων, λόγω της συγκοινωνιακής ταλαιπωρίας που συνεπάγεται το ταξίδι εκείνη την ημερομηνία, καθώς και από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος υποστήριξε τους οπαδούς και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να περάσει την επέτειο με τη σύζυγό του στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή των «μπλε».

Τώρα, όπως εξήγησε η Ένωση Αγγλικών Υποστηρικτών (FSA), οι άλλες 18 επίσημες ομάδες των συλλόγων της Premier League τέθηκαν κι αυτές στο πλευρό των Γουλβς και Τσέλσι και επέμειναν να μην διεξαχθεί η εν λόγω αναμέτρηση. 

«Η απόφαση να παίξουμε την παραμονή των Χριστουγέννων είναι πολύ απογοητευτική και ασέβεια για τους εργαζόμενους και των δύο συλλόγων και τους φιλάθλους», δήλωσαν οι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας.

«Τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν είναι τα καλύτερα εκείνη την εποχή και εκατομμύρια άνθρωποι θα βρεθούν να ταξιδεύουν για να είναι με τις οικογένειές τους. Φέτος ήταν η Γουλβς και η Τσέλσι , αλλά θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας στο μέλλον. Όλοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο, αλλά αφήστε ελεύθερη την παραμονή των Χριστουγέννων», πρόσθεσε ο όμιλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δυσαρεστημένος ο Ποτσετίνο με τον αγώνα Παραμονή Χριστουγέννων επειδή θα χάσει την επέτειο γάμο του
PREMIER LEAGUE

10:50 - 29.10.2023

Δυσαρεστημένος ο Ποτσετίνο με τον αγώνα Παραμονή Χριστουγέννων επειδή θα χάσει την επέτειο γάμο του

Για πρώτη φορά από το 1995, αγώνας της Premier League θα διεξαχθεί στις 24 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα αυτός της Τσέλσι κόντρα στην Γουλβς. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος θα πρέπει να απουσιάσει από την επέτειο του γάμου του.

«Για άλλη μια φορά, οι οπαδοί δεν ελήφθησαν υπόψη και το χειρότερο είναι ότι δεν ζητήθηκε η γνώμη των ομάδων φιλάθλων για να ληφθεί αυτή η απόφαση», σημείωσε η ένωση φιλάθλων της Μάντσεστερ Σίτι.

🔴Baladeros LIVE με τον θρίαμβο της ΑΕΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!