Παραμονή Χριστουγέννων με Premier League, πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια!

Παραμονή Χριστουγέννων με Premier League, πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια!

Κώστας Τόπας 11:03 - 21.10.2023

Για πρώτη φορά από το 1995, θα υπάρχει αγωνιστική δράση στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το πρωί της Παρασκευής (20/10) αναφέρθηκε ευρέως ότι οι ιθύνοντες της Premier League εξετάζουν την διεξαγωγή ποδοσφαίρου την παραμονή των Χριστουγέννων φέτος, καθώς οριστικοποιούν το εορταστικό τους πρόγραμμα. Η Telegraph ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον ένα παιχνίδι από την αρχική λίστα αγώνων της 23ης Δεκεμβρίου θα μπορούσε να μεταφερθεί στις 24 εκείνου του μήνα.

Και τώρα, προέκυψε ότι η σύγκρουση της Γουλβς με την Τσέλσι στο «Μολινό» θα είναι το παιχνίδι που θα διεξαχθεί την παραμονή των Χριστουγέννων.

Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει από το 2000 και έπειτα και έχει συμβεί μόλις σε μία περίπτωση από το 1992 και μετά. Πότε; Το 1995, όταν η Λιντς υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επικράτησε σε βάρος της με 3-1. Υπενθυμίζεται ότι το 2017, έγιναν συζητήσεις για τον προγραμματισμό αγώνων την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά μετά από αντίδρασεις, αυτά τα σχέδια ακυρώθηκαν λόγω ανησυχιών για ταξίδια.

Η Premier League αναμενόταν να ανακοινώσει την πλήρη λίστα των εορταστικών αγώνων την Παρασκευή (20/10), αλλά είναι κατανοητό ότι οι επιπλοκές με άλλα παιχνίδια σημαίνει ότι οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Επιπλέον, ένα ματς την παραμονή των Χριστουγέννων θα δημιουργούσε ένα ιδιαίτερο πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς της Τσέλσι, οι οποίοι θα κληθούν για μια οργάνωση ταξιδιού από το Λονδίνο στο Γουλβερχάμπτον σε μια μέρα όπου τα δημόσια μέσα μεταφοράς μπορεί να είναι αναξιόπιστα.