Απασφάλισε ο Λουκάκου: «Θα μιλήσω σύντομα για όλα, όταν το 90% αυτών που διαβάζεις είναι ανακρίβειες, δύσκολα κρατάς το στόμα σου κλειστό»

Ρομέλου Λουκάκου

i

©Photo by Silvia Lore/Getty Images/Ideal Images

Απασφάλισε ο Λουκάκου: «Θα μιλήσω σύντομα για όλα, όταν το 90% αυτών που διαβάζεις είναι ανακρίβειες, δύσκολα κρατάς το στόμα σου κλειστό»

Ιάσονας Τσίλης 09:22 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 17.10.2023

Ο Ρόμελου Λουκάκου σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεων του για την αποχώρηση του από την Τσέλσι και την άφιξη του στη Ρόμα, αποκάλυψε πως η μέρα την οποία θα μιλήσει για όλους και για όλα δεν αργεί.

Αίσθηση είχε προκαλέσει η δήλωση του Ρομέλου Λουκάκου, στα πρόθυρα των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, στην οποία ανέφερε ότι «αν μαθευτεί ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Τσέλσι, ο κόσμος θα σοκαριστεί».

«Oι περισσότεροι με γνωρίζετε. Δεν μου αρέσει να μιλάω χωρίς λόγο. Θα μιλήσω εν καιρώ, αλλά αν έλεγα πραγματικά πώς πήγε το περασμένο καλοκαίρι, όλοι θα σοκαρίζονταν. Υπήρχαν στιγμές που πραγματικά πίστευα ότι μπορεί να εκραγώ.

Πριν από πέντε χρόνια μάλλον δεν θα είχα σταθεί πίσω και δεν θα το έκανα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω καλύτερα, ξέρω πώς να παίζω ποδόσφαιρο. Δούλεψα σκληρά όλο το καλοκαίρι. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τον Ράντζα Ναϊνγκολάν που μου έδωσε την επαφή με τη Ρόμα».

Ο Βέλγος επιθετικός, σε συνέχεια των δηλώσεων του, ανέφερε ότι επιθυμεί να «σπάσει» τη σιωπή του σύντομα και να μιλήσει για όλα. Το ξεκίνημα του στη Ρόμα είναι εντυπωσιακό, έχοντας πετύχει ήδη επτά γκολ σε οκτώ αναμετρήσεις. Παρόλα αυτά, οι εικασίες σχετικά με το λόγο αποχώρησης του από την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι συνεχίζονται, ενώ υπάρχουν και αναφορές ότι εξετάστηκε και η επιστροφή του στην Ίντερ.

Ο ίδιος, διέψευσε κατηγορηματικά το τελευταίο σενάριο, ενώ τόνισε πως σύντομα θα μιλήσει και για τα υπόλοιπα. «Πρέπει να περιμένω την κατάλληλη στιγμή. Όταν μιλάω, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα χωρίς περιστροφές. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, αλλά όταν πω την ιστορία μου, θέλω όλοι για μια φορά να ακούσουν τη δική μου εκδοχή και να μη μείνει τίποτα εκτός πλαισίου».

«Με τη Ρόμα, κερδίσαμε τα τρία τελευταία μας παιχνίδια και έφυγα για τη διακοπή των εθνικών ομάδων με πολύ καλή ψυχολογία. Για την εθνική μου ομάδα, ήταν επίσης μια σημαντική εβδομάδα. Και πάλι όμως διαβάζω τόσες ανακρίβειες.

Ήταν να μη γίνει η αρχή: Ο Ζαλέφσκι της Ρόμα είναι ο τέταρτος παίκτης μπλεγμένος σε στοιχηματικό σκάνδαλο στη Serie A
SERIE A

22:18 - 13.10.2023

Ήταν να μη γίνει η αρχή: Ο Ζαλέφσκι της Ρόμα είναι ο τέταρτος παίκτης μπλεγμένος σε στοιχηματικό σκάνδαλο στη Serie A

Ένας ακόμα παίκτης βρέθηκε μπλεγμένος στο σκάνδαλο των στοιχημάτων στη Serie A, με τον Ζαλέφσκι να είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που μπαίνει στη λίστα αυτή.

Υποτίθεται, σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει, ότι θα πήγαινα σε μια συγκεκριμένη ομάδα (στην Ίντερ), ωστόσο κάτι τέτοιο δεν βγάζει καν νόημα. Είναι και άλλες ομάδες στις οποίες δεν τα πήγαινα με τίποτα. Σε ένα σημείο, ήμουν έτοιμος να εκραγώ. Όταν το 90% αυτών που διαβάζεις είναι ανακρίβειες, είναι δύσκολο να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό».