Κόντε: «Απέρριψα μεγάλη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, θα ήθελα να αναλάβω Ρόμα ή Νάπολι»

Αντόνιο Κόντε

i

©Printscreen

Κόντε: «Απέρριψα μεγάλη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, θα ήθελα να αναλάβω Ρόμα ή Νάπολι»

Κώστας Τσιακλής 20:10 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 16.10.2023

Ο Αντόνιο Κόντε παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων είπε πως απέρριψε μεγάλη πρόταση από όμαδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται χωρίς ομάδα αυτή τη στιγμή όμως όπως αποκάλυψε αρνήθηκε μεγάλη πρόταση από σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ιταλός προπονητής λοιπόν παραμένει εκτός πάγκων από τον περασμένο Μάρτιο όταν και αποδεσμεύτηκε από τη διοίκηση της Τότεναμ. Αυτή η απόφαση μόνο καλό φαίνεται να έκανε στους Λονδρέζους, οι οποίοι προσέλαβαν τον Άγγελο Ποστέκογλου και αυτή τη στιγμή φιγουράρουν αήττητοι στην κορυφή της Premier League. 

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Κόντε συνδέεται αρκετά με μια επιστροφή στην Ιταλία για χάρη της Νάπολι. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σκέφτεται σοβαρά να αντικαταστήσει τον Ρούντι Γκαρσία εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων που έχουν φέρει ήδη τους πρωταθλητές Ιταλίας στο -7 από την κορυφή και τη Μίλαν.

Ο Κόντε προχώρησε σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και παραδέχθηκε πως θα ήθελε μια μέρα να αναλάβει την ευθύνη των «παρτενοπέι». Πέραν αυτού ο 54χρονος ανέφερε πως μετάνιωσε που έφυγε από τη Γιουβέντους το 2014 ενώ αποκάλυψε πως απέρριψε μεγάλη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. «Απέρριψα μια τεράστια πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, αποφάσισα να πω όχι. Μετάνιωσα που έφυγα από τη Γιουβέντους μετά από μόλις τρία χρόνια. Θα ήθελα να δοκιμάσω μια εμπειρία στη Ρόμα ή τη Νάπολι μια μέρα, αλλά συνήθως προτιμώ να πηγαίνω στο τέλος της σεζόν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κόντε έχει συνδέσει το όνομα του με επιτυχίες στην Ιταλία αφού κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα (τρία με τη Γιουβέντους και ένα με την Ίντερ) και δύο σούπερ καπ (και τα δύο με τη Γιουβέντους). Τίτλους κατέκτησε φυσικά και στην Αγγλία και συγκεκριμένα με την Τσέλσι (ένα πρωτάθλημα, ένα FA Cup).