Η επική απάντηση του Μπαλοτέλι στον Ζλάταν που κριτίκαρε την καριέρα του (pic)

Η επική απάντηση του Μπαλοτέλι στον Ζλάταν που κριτίκαρε την καριέρα του (pic)

Κώστας Τσιακλής 16:59 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 16.10.2023

Ο Μάριο Μπαλοτέλι απάντησε με επικό τρόπο στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που κριτίκαρε την καριέρα του Ιταλού.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για την καριέρα του και απάντησε με επικό ποστάρισμα, τρολάροντας τον Σουηδό.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σε ηλικία 33 ετών συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Αντάνα Ντέμιρσπορ. Ο άλλοτε συμπαίκτης του, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη και κριτίκαρε την πορεία του Ιταλού αφού θεωρεί πως θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Μάλιστα τον συνέκρινε και με τον Ράφα Λεάο. Συγκεκριμένα ο θρυλικός Σουηδός είχε σχολιάσει τα εξής: 

«Όταν ένα παιδί έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του και χάνει ευκαιρίες είναι κρίμα. Ο Μπαλοτέλι είχε πολλές και τις έχασε όλες. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Λεάο δεν είναι σαν τον Μάριο, αυτό το σουτ με τακουνάκι είναι εξαιρετικό. Αν σκοράρει έτσι, είναι ιδιοφυΐα. Και αυτό σε κάνει να καταλάβεις γιατί ο Λεάο είναι εκεί και ο Μπαλοτέλι αντ' αυτού είναι στην κερκίδα».

Ο Μπαλοτέλι δεν θα μπορούσε να την αφήσει ασχολίαστη αυτή τη συνέντευξη και απάντησε στον Ζλάταν με επικό τρόπο. Ο Ιταλός επιθετικός λοιπόν ανέβασε ένα story στο instagram που κρατούσε το τρόπαιο του Champions League, το οποίο είχε κατακτήσει με την Ίντερ το 2010. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δεν κατάφερε ποτέ να σηκώσει τον βαρύτιμο αυτόν τίτλο. 

Μπορεί η καριέρα του Μπαλοτέλι να πήρε την κατιούσα τα τελευταία χρόνια όμως ο «Super Mario» αγωνίστηκε σε σπουδαίες ομάδες όπως η Ίντερ, η Μίλαν, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι. Οι κορυφαίες του στιγμές ήταν με τους «νερατζούρι» με τους οποίους πέραν από το Champions League, κατέκτησε επίσης τρία πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα σούπερ καπ. 

Αντσελότι για τη συμφωνία με την Εθνική Βραζιλίας: «Είναι όλα φήμες, νιώθω καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης»
LA LIGA

14:20 - 16.10.2023

Αντσελότι για τη συμφωνία με την Εθνική Βραζιλίας: «Είναι όλα φήμες, νιώθω καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κάρλο Αντσελότι σε συνέντευξη που έδωσε στο Radio 1 σχολίασε ότι η συμφωνία του με την Εθνική Βραζιλίας είναι φήμες, ενώ την ίδια ώρα σχολίασε ότι νοιώθει καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σπουδαίες στιγμές είχε και στην Αγγλία με την Σίτι αφού ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια, Με τους «πολίτες» είχε καταγράψει συνολικά 30 γκολ και επτά ασίστ σε 80 συμμετοχές.