Επικός Ζλάταν: «Ποιος Μέσι και ποιος Κριστιάνο; Εγώ είμαι ο καλύτερος όλων» (vid)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

PrtScr

Επικός Ζλάταν: «Ποιος Μέσι και ποιος Κριστιάνο; Εγώ είμαι ο καλύτερος όλων» (vid)

Κώστας Τόπας 13:12 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 06.10.2023

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξήγησε γιατί πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών μπροστά από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πρώην φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν, μεταξύ άλλων, κάθισε με τον Πιρς Μόργκαν στο Talk TV για να θίξει μια σειρά από θέματα στο ποδόσφαιρο. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε έναν ξεκαρδιστικό ισχυρισμό για παίκτες που βάζουν το σεξ πάνω από τους στόχους τους στο ποδόσφαιρο.

Επιπλέον ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, της Ίντερ και της Γιουβέντους στόχευσε επίσης στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στα άλλα αστέρια που έφυγαν από την Ευρώπη για τη Σαουδική Αραβία. Ο Μόργκαν ρώτησε επίσης τον Ιμπραΐμοβιτς πού κατατάσσει τον εαυτό του σε μια λίστα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Ο Ζλάταν υποστήριξε ότι θα ήταν στην κορυφή της λίστας μπροστά από παίκτες όπως ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Όταν ο 42χρονος Σουηδός πίεσε τον Μόργκαν για το πώς να μετρήσει το μεγαλείο, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Μιλάω για την ατομική ποιότητα».

Η απάντηση του Ιμπραΐμοβιτς ήταν απλή: «Νομίζω ότι είμαι ο καλύτερος... χωρίς πλάκα». Και πρόσθεσε: «Είμαι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης που υπάρχει ποτέ».

Ο Ζλάταν συνέχισε παραδεχόμενος ότι δεν μπόρεσε να κερδίσει Champions League ή τη Χρυσή Μπάλα κατά τη διάρκεια της θρυλικής του καριέρας, αλλά επιμένει μόνο στην ικανότητα πως είναι ο καλύτερος.

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Γκουαρδιόλα μου είπε ότι στην Μπαρτσελόνα οι παίκτες δεν έρχονται με Ferrari! Την επόμενη μέρα ήρθα με μια γ@@@ Ferrari»
SERIE A

20:44 - 03.10.2023

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Γκουαρδιόλα μου είπε ότι στην Μπαρτσελόνα οι παίκτες δεν έρχονται με Ferrari! Την επόμενη μέρα ήρθα με μια γ@@@ Ferrari»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε επικές ατάκες σε συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν, με τον Σουηδό να συγκεντρώνει για ακόμη φορά τα βλέμματα.

Ο Σουηδός απήλαυσε μια λαμπερή καριέρα πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση τον περασμένο Ιούνιο.  Κέρδισε τίτλους πρωταθλήματος σε Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία, με Άγιαξ, Μπάρτσα, Γιουβέντουμ Ίντερ, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα. Οπως φυσικά κατέκτησε και το Europa League και το EFL Cup κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.