Σε ένα μήνα η απόφαση για τα 20 εκατ. ευρώ που χρωστάει η Γιουβέντους στον Κριστιάνο

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Σε ένα μήνα η απόφαση για τα 20 εκατ. ευρώ που χρωστάει η Γιουβέντους στον Κριστιάνο

Κώστας Τόπας 12:54 - 05.10.2023

Σύντομα αναμένεται να εκδοθεί η τελική απόφαση στη δικαστική μάχη του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Γιουβέντους για τους απλήρωτους μισθούς στον Πορτογάλο αστέρα.

Η υπόθεση Κριστιάνο Ρονάλντο-Γιουβέντους συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο στην Ιταλία. Κι αυτό μετά την επιθυμία του Πορτογάλου αστέρα να λάβει 19,9 εκατομμύρια ευρώ από τους «μπιανκονέρι», σχετικά με τις απολαβές που μένουν σε εκκρεμότητα κατά την περίοδο του Covid.

Την Τετάρτη (04/10) πραγματοποιήθηκε η ακρόαση πραγματοποιήθηκε στο Συμβούλιο Διαιτησίας της FIGC, παρουσία των δικηγόρων του νυν επιθετικού της Αλ Νασρ και του ιταλικού συλλόγου. Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», οι πλευρές παραμένουν ξεκάθαρα μακριά από το να συμβιβαστούν και κάθε άλλο παρά κοντά σε συμφωνία. Για το λόγο αυτό, η τελική ετυμηγορία αναμένεται σε 30 ημέρες που θα σηματοδοτήσει και την ολοκλήρωση αυτού του θέματος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της Γιουβέντους, της πρώην ομάδας του, καθώς επιθυμεί να εισπράξει τα χρήματα που συμφώνησε να μην βάλει άμεσα στον τραπεζικό του λογαριασμό και να βοηθήσει την «Γηραιά Κυρία» για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις ου Covid. Ποσό παγωμένο μέσω του περίφημου «ελιγμού μισθού», για τον οποίο η Γιουβέντους στη συνέχεια κατέληξε σε δίκη, με αποκορύφωμα τη συμφωνία ένστασης.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους από το καλοκαίρι του 2018, όταν οι «μπιανκονέρι» τον υπέγραψαν έναντι 117 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι το 2021, όταν ο «CRαποφάσισε να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα τρία χρόνια στο Τορίνο, ο Κριστιάνο κέρδισε όλα τα ιταλικά τρόπαια αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στο Champions League στο Τορίνο. Συνολικά με τους «ασπρόμαυρους» είχε 134 συμμετοχές, με απολογισμό 101 γκολ, 22 ασίστ, 2 πρωταθλήματα, 2 Σούπερ Καπ Ιταλίας κι 1 Κύπελλο Ιταλίας