Πιόλι: «Φαβορί για το Σκουντέτο η Γιουβέντους»

Στέφανο Πιόλι

i

Print Screen

Πιόλι: «Φαβορί για το Σκουντέτο η Γιουβέντους»

Ορέστης Καδδάς 19:17 - 29.09.2023

Ο Στέφανο Πιόλι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Λάτσιο έχρισε τη Γιουβέντους ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Μίλαν δίνει σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Λάτσιο το Σάββατο (30/9) για την 7η αγωνιστική της Serie A και ο τεχνικός της, Στέφανο Πιόλι σε δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα έχρισε τη Γιουβέντους ως το φαβορί για τον φετινό τίτλο, δεδομένου ότι δεν έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός δήλωσε: «Η βαθμολογία δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Το σημαντικό είναι να προσεγγίζουμε και να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι καλά.  Κατά την άποψή μου θα είναι τέσσερις οι ομάδες που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα. Η Γιουβέντους είναι το φαβορί για εμένα γιατί δεν παίζουν στην Ευρώπη και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα»

Θυμίζουμε πως η Μίλαν έχει ξεκινήσει τη σεζόν με πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ωστόσο η ήττα από την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνο με 5-1 μετρίασε τις θετικές. εντυπώσεις Ακόμα η ισοπαλία 0-0 με τη Νιουκάστλ στον όμιλο φωτιά του Champions League, έφερε γκρίνια στο στρατόπεδο των «Ροσονέρι».

Η ομάδα του Πιόλι πάντως εκμεταλλεύτηκε την ήττα της συμπολίτισσας από τη Σασουόλο και σε συνδυασμό με τη δικιά της νίκη με 3-1 κόντρα στην Κάλιαρι έπιασε και πάλι την Ίντερ στην κορυφή.