Καραδοκεί για τον Όσιμεν η Αλ Χιλάλ

Βίκτορ Οσίμεν

i

©Photo by Stefano Guidi/Getty Images/Ideal Images

Καραδοκεί για τον Όσιμεν η Αλ Χιλάλ

Ιάσονας Τσίλης 15:33 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 29.09.2023

Τη ρήξη στις σχέσεις του Βίκτορ Όσιμεν με τη Νάπολι θέλει να εκμεταλλευτεί η Αλ Χιλάλ, η οποία ετοιμάζει πρόταση τον Ιανουάριο.

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες μέρες με την υπόθεση του Βίκτορ Όσιμεν. Η Νάπολι ανέβασε ένα βίντεο στα social media, το οποίο θεωρήθηκε περιπαικτικό προς τον Νιγηριανό επιθετικό. Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, ζήτησε συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή, με σχετική της ανακοίνωση.

Ο ατζέντης του Βίκτορ Όσιμεν απείλησε να κινηθεί νομικά εναντίον της Νάπολι, του ίδιου του συλλόγου, λόγω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε -και τώρα έχει διαγραφεί- στο TikTok. Η δημοσίευση αφορούσε ένα μοντάζ με εικόνες του Νιγηριανού επιθετικού να διεκδικεί και να χάνει πέναλτι εναντίον της Μπολόνια στο πρωτάθλημα. Το κλιπ σταματούσε στην άστοχη εκτέλεση του Όσιμεν και το όλο θέμα έκανε τον πρώτο σκόρερ της περασμένης σεζόν στη Serie A να δείχνει γελοίο.

Η Αλ Χιλάλ, προσπαθεί να επωφεληθεί από την κατάσταση και επιθυμεί να αποκτήσει τον Νιγηριανό στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η ομάδα της Αραβίας, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της το περασμένο καλοκαίρι για τον ποδοσφαιριστή της Νάπολι. Η πρόταση που ετοιμάζει, περιέχει πενταετές συμβόλαιο της τάξης των 40 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο.

Η Ryanair προσφέρει φθηνή πτήση στον Όσιμεν για Λονδίνο για μεταγραφή στην Τσέλσι

Με τις φήμες να αναφέρουν πως το μέλλον του Βίκτορ Όσιμεν είναι αβέβαιο στη Νάπολι, με το όνομα του Νιγηριανού επιθετικού να έχει συνδεθεί με την Τσέλσι, η Ryanair αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη διαμάχη για να διαφημίσει πτήσεις προς το Λονδίνο.

Διάφορα δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι το όνομά του έχει συνδεθεί μετά την κρίση που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα, με την Τσέλσι. Ο Βίκτορ Όσιμεν αποτελεί διακαή πόθο του Τοντ Μπόελι, ο οποίος βέβαια γνωρίζει ότι για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η Νάπολι απολογήθηκε για το χλευαστικό βίντεο προς τον Όσιμεν
SERIE A

20:21 - 28.09.2023

Η Νάπολι απολογήθηκε για το χλευαστικό βίντεο προς τον Όσιμεν

Η Νάπολι ανέβασε ένα βίντεο στα social media τις προηγούμενες μέρες, το οποίο θεωρήθηκε περιπαικτικό προς τον Νιγηριανό επιθετικό. Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, ζήτησε συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή, με σχετική της ανακοίνωση.

Όλα αυτά τα σενάρια, έκαναν την Ryanair να δημιουργήσει ένα χιουμοριστικό βίντεο. Συγκεκριμένα, η οικονομική αεροπορική εταιρεία χρησιμοποίησε την ιστορία του Όσιμεν με τη Νάπολι για να διαφημίσει τις πτήσεις της που πηγαίνουν απευθείας από τη Νάπολι στο Λονδίνο.