Η Νάπολι απολογήθηκε για το χλευαστικό βίντεο προς τον Όσιμεν

Βίκτορ Όσιμεν

Η Νάπολι απολογήθηκε για το χλευαστικό βίντεο προς τον Όσιμεν

Ιάσονας Τσίλης 20:21 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 28.09.2023

Η Νάπολι ανέβασε ένα βίντεο στα social media τις προηγούμενες μέρες, το οποίο θεωρήθηκε περιπαικτικό προς τον Νιγηριανό επιθετικό. Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, ζήτησε συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή, με σχετική της ανακοίνωση.

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με ένα βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Νάπολι στα social media, στο οποίο ουσιαστικά χλευάζει τον Βίκτορ Όσιμεν.

Ο ατζέντης του Βίκτορ Όσιμεν απείλησε να κινηθεί νομικά εναντίον της Νάπολι, του ίδιου του συλλόγου, λόγω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε -και τώρα έχει διαγραφεί- στο TikTok. Η δημοσίευση αφορούσε ένα μοντάζ με εικόνες του Νιγηριανού επιθετικού να διεκδικεί και να χάνει πέναλτι εναντίον της Μπολόνια στο πρωτάθλημα. Το κλιπ σταματούσε στην άστοχη εκτέλεση του Όσιμεν και το όλο θέμα έκανε τον πρώτο σκόρερ της περασμένης σεζόν στη Serie A να δείχνει γελοίο.

Οι «παρτενοπέι», θέλησαν να ρίξουν τους τόνους και να απολογηθούν για το εν λόγω περιστατικό, βγάζοντας μια απολογητική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Νάπολι

«Η Νάπολι, για να αποφύγει οποιαδήποτε εκμετάλλευση επί του θέματος, διευκρινίζει ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να προσβάλει ή να κοροϊδέψει τον Βίκτορ Όσιμεν, ένα περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Για να το αποδείξει αυτό, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, ο σύλλογος απέρριψε σθεναρά κάθε προσφορά που έλαβε για τη μεταγραφή του επιθετικού στο εξωτερικό.

Συνιστά γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα στο TikTok, η γλώσσα έκφρασης να περιλαμβάνει πάντα ελαφρότητα και δημιουργικότητα, χωρίς να έχει, στην περίπτωση που αφορά τον Όσιμεν, καμία πρόθεση χλευασμού ή κοροϊδίας.

Σπουδαίο «διπλό» της Σασουόλο επί της Ίντερ, «περίπατος» της Νάπολι κόντρα στην Ουντινέζε
SERIE A

23:42 - 27.09.2023

Σπουδαίο «διπλό» της Σασουόλο επί της Ίντερ, «περίπατος» της Νάπολι κόντρα στην Ουντινέζε

Η Σασουόλο έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από του «Τζουσέπε Μεάτσα», επικρατώντας της Ίντερ με 2-1. Την ίδια ώρα, η Νάπολι έκανε... πάρτι κόντρα στην Ουντινέζε, την οποία και νίκησε με 4-1.

Ωστόσο, αν ο Βίκτορ είχε αντιληφθεί κάποια προσβολή απέναντί του, αυτό είναι ξένο σε οποιαδήποτε θέληση της εταιρείας».