Ο Οσιμέν συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Νάπολι αλλά περιμένει εξηγήσεις

Βίκτορ Οσιμέν

i

©glomex

Ο Οσιμέν συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Νάπολι αλλά περιμένει εξηγήσεις

Κώστας Τόπας 13:37 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 27.09.2023

Ο Βίκτορ Οσιμέν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Νάπολι για τον αγώνα με την Ουντινέζε και αναμένεται μάλιστα να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, αλλά ο Νιγηριανός περιμένει εξηγήσεις σχετικά με το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media της ομάδας του.

Ο Ρούντι Γκαρσία έδωσε τη λίστα με την αποστολή της Νάπολι για τον αγώνα της Serie A με αντίπαλο την Ουντινέζε (27/09, 21:45) στο «Στάδιο Μαραντόνα». Ο Βίκτορ Οσιμέν συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή των «παρτενοπέι» και αναμένεται να ξεκινήσει κόντρα στους «μπιανκονέρι».

Ωστόσο, σύμφωνα με το «Il Mattino», ο Νιγηριανός επιθετικός της Νάπολι θέλει να μιλήσει με τον υπεύθυνο κοινωνικών δικτύων για να έχει μια εξήγηση σχετικά με τα βίντεο του TikTok που φαινόταν να τον κοροϊδεύουν. Υπάρχουν δύο διαφορετικά βίντεο που εξόργισαν τον 24χρονο φορ και τα δύο έχουν πλέον διαγραφεί από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο υπεύθυνος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Νάπολι έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη από τον Οσιμέν. Η εφημερίδα της Νάπολης προσθέτει ότι ο επιθετικός δεν έχει ζητήσει να ξεκουραστεί απόψε, οπότε σίγουρα θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα κόντρα στην Ουντινέζε.

Το δράμα του Οσίμεν στη Νάπολι: Από τα πετροδόλαρα, στο «ψεύτικο» συμβόλαιο και στις κόντρες με τον Ρούντι Γκαρσία και την διοίκηση (vids)
SERIE A

11:34 - 27.09.2023

Το δράμα του Οσίμεν στη Νάπολι: Από τα πετροδόλαρα, στο «ψεύτικο» συμβόλαιο και στις κόντρες με τον Ρούντι Γκαρσία και την διοίκηση (vids)

Εφτασε ένα βήμα πριν την Σαουδική Αραβία. Τελικά ο Ντίνο ντε Λαουρέντις του έταξε νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές χωρίς να πέφτουν ποτέ οι υπογραφές. Ακολουθήσαν οι κόντρες με τον Ρούντι Γκαρσία αλλά και με τον ίδιο τον σύλλογο. Ο Βίκτορ Οσίμεν τα έσπασε με τη Νάπολι και το μέλλον του μοιάζει αβέβαιο στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Πάντως, μετά από όλα αυτά που συνέβησαν από το καλοκαίρι κι έπειτα το μέλλον του Βίκτορ Οσιμέν στη Νάπολι, βρίσκεται στον αέρα. Ενδεικτικό άλλωστε ότι πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος, αφαίρεσε όλες τις φωτογραφίες του με τους «παρτενοπέι» από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.