O Όσιμεν διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του με τη Νάπολι από το προφίλ του

Βίκτορ Όσιμεν

i

©printscreen

O Όσιμεν διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του με τη Νάπολι από το προφίλ του

Κωνσταντίνος Ζήκος 09:46 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 27.09.2023

Σε μια κίνηση που μπορεί να σημαίνει πολλά για το μέλλον του στη Νάπολι προέβη ο Βίκτορ Όσιμεν, με τον Νιγηριανό επιθετικό της ιταλικής ομάδας, να αφαιρεί όλες τις φωτογραφίες του με τους «Παρτενοπέι» από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Η κατάσταση στην ομάδα της Νάπολι δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη της προηγούμενης σεζόν που συνδυάστηκε με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το κλίμα εντός ομάδας να είναι τεταμένο. Μετά το χαμένο πέναλτι του Όσιμεν απέναντι στη Μπολόνια, η σχέση του Αφρικανού με τον προπονητή της ομάδας... κρέμεται σε μια κλωστή. 

Αποκορύφωμα των όσων συμβαίνουν, ο «χαμός» που προκλήθηκε μετά την απόφαση του Ρούντι Γκαρσία, προπονητή της Νάπολι, να αντικαταστήσει τον Όσιμεν και τον Κβαρασκέλια, στο τελευταίο παιχνίδι για τη Serie A απέναντι στη Μπολόνια, ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο 0-0.

Ο Βίκτορ Όσιμεν δεν χάρηκε καθόλου τη στιγμή της αντικατάστασης του και ξέσπασε όταν έφτασε στον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα, η απόφαση του προπονητή των «παρτενοπέι» δεν βρήκε σύμφωνο ούτε το κοινό, το οποίο «γιούχαρε» τις αποφάσεις του τεχνικού της ομάδας.

Σε όλα αυτά προστίθεται και το τελευταίο περιστατικό που θέλει τον Όσιμεν να ασκεί μήνυση στη Νάπολι, καθώς έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο Tik Tok, το οποίο φαίνεται να γελοιοποιεί τον Νιγηριανό. 

Ακολούθησε και η απάντηση του αντζέντη του Όσιμεν, ο οποίος δήλωσε το εξής:

Έρευνα στον Ντε Λαουρέντις για ψευδή λογιστικά στοιχεία στη μεταγραφή του Οσίμεν
SERIE A

20:56 - 26.09.2023

Έρευνα στον Ντε Λαουρέντις για ψευδή λογιστικά στοιχεία στη μεταγραφή του Οσίμεν

Η μεταγραφή του Βίκτορ Οσίμεν μπορεί να φέρει μπελάδες στη Νάπολι, αφού η Εισαγγελία της Ρώμης έχει αρχίσει έρευνες στον Ντε Λαουρέντις για ψευδή λογιστικά στοιχεία στην απόκτηση του Νιγηριανού.

«Αυτό που συνέβη σήμερα στο επίσημο TikTok της Νάπολι δεν είναι αποδεκτό. Ένα video που κορόιδευε τον Βίκτορ δημοσιεύθηκε και στη συνέχεια διαγράφτηκε. Ένα σοβαρό γεγονός που προκαλεί πολύ σοβαρή ζημιά στον παίκτη και προστίθεται στη μεταχείριση που υφίσταται ο Βίκτορ το τελευταίο διάστημα μεταξύ προκλήσεων των Μέσων και fake news. Διατηρούμε το δικαίωμα να αναλάβουμε νομικά μέτρα και οποιαδήποτε χρήσιμη πρωτοβουλία για την προστασία του».