Ο Όσιμεν ζήτησε συγνώμη από τον Ρούντι Γκαρσιά

Βίκτορ Όσιμεν

Ο Όσιμεν ζήτησε συγνώμη από τον Ρούντι Γκαρσιά

Ορέστης Καδδάς 20:22 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 25.09.2023

Ο Βίκτορ Όσιμεν μετά το ξέσπασμα που είχε όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τη Μπολόνια, απολογήθηκε στον προπονητή του όσο και στους συμπαίκτες του.

Η χρονιά στη Νάπολι δεν εκτυλίσσεται όπως θα περίμεναν οι «Παρτενοπέι» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. Η φυγή του Λουτσίανο Σπαλέτι έφερε αβεβαιότητα στην ομάδα του ιταλικού Νότου και η έλευση του Ρουντί Γκαρσιά δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους οπαδούς της. Αυτό πλέον μεταφράζεται και στο αγωνιστικό κομμάτι αφού η ομάδα της Καμπανίας έπειτα από πέντε αγώνες έχει 8 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση. Μάλιστα στα τρία τελευταία ματς στη Serie A δεν έχει νίκη.

Σε όλα αυτά έχουν έρθει να προστεθούν και οι άσχημες σχέσεις που φαίνεται να έχουν τα αστέρια της ομάδας, ο Βίκτορ Όσιμεν και ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια, με τον Γάλλο προπονητή. Τελευταίο περιστατικό αυτό με τον Νιγηριανό σέντερ φορ στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Μπολόνια. Ο 24χρόνος έχασε πέναλτι και λίγο αργότερα έγινε αλλαγή, κάτι που τον εξόργισε και είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Γκαρσιά. Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος μάλιστα μοιάζει να είπε στον Γάλλο να παίξει με δύο σέντερ φορ και συνεπώς να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι.

Ωστόσο, το συμβάν πλέον πρέπει να θεωρείται λήξαν, αφού ο Όσιμεν λέγεται ότι ζήτησε συγνώμη τόσο στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα, όσο και πριν τη σημερινή προπόνηση. Μάλιστα φέρεται η συγνώμη του να ήταν αρκετή, ώστε να γλιτώσει και το χρηματικό πρόστιμο που αναμενόταν να πάρει.