Νέα γκέλα για τη Νάπολι που προβληματίζει

Νέα γκέλα για τη Νάπολι που προβληματίζει

Δημήτρης Χούπης 21:07 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 24.09.2023

Η Νάπολι δεν κατάφερε να κερδίσει για τρίτο σερί παιχνίδι, αφού ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Μπολόνια για την πέμπτη αγωνιστική της Serie A.

Η Νάπολι συνεχίζει να προβληματίζει αφού ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Μπολόνια εκτός έδρας για την πέμπτη αγωνιστική της Serie A

Το πρώτο μέρος άνηκε εξ ολοκλήρου στη Νάπολι, η οποία είχε και την κατοχή και τις φάσεις. Ωστόσο δεν κατάφερε να βρει κάποιο τέρμα. Οι «παρτενοπέι» απειλούσαν κυρίως με τον Οσίμεν, ο οποίος δύο φορές κόντεψε να σκοράρει. Αρχικά στο 6ο λεπτό έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι, ενώ στη δεύτερη το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι επίσης. Κβαρατσκέλια και Ζιελίνσκι είχαν επίσης ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά δεν το κατάφεραν.

Στο δεύτερο μέρο η Μπολόνια ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά δεν απείλησε την εστία του Μερέτ. Στο 71' η Νάπολι έχασε πέναλτι. Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι βρήκε την μπάλα με το χέρι, ο Οσίμεν ανέλανβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα αρκετά έξω.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν ευκαιρία για το γκολ της νίκης και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0. Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία δεν κατάφερε να νικήσει για τρίτη σερί αγωνιστική, αφού δύο παιχνίδια πριν έχασε 1-2 από τη Λάτσιο και στο προηγούμενο αγώνα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Τζένοα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ