Στο +3 από τη Μίλαν η πρωτοπόρος Ίντερ με τη γκολάρα του Ντιμάρκο

Φεντερίκο Ντιμάρκο

i

©prtscr

Στο +3 από τη Μίλαν η πρωτοπόρος Ίντερ με τη γκολάρα του Ντιμάρκο

Ορέστης Καδδάς 15:27 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 24.09.2023

Η Ίντερ πήρε τη νίκη απέναντι στην Έμπολι πιο δύσκολα απ' ότι θα επιθυμούσε, με το 1-0 να γίνεται χάρη στο φοβερό σουτ του Ντιμάρκο. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Ιντζάγκι έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Serie A με 15 βαθμούς.

Η Ίντερ πήρε μια ακόμα νίκη στη Serie A, κάνοντας το 5/5 και παρέμεινε στην κορυφή και στο +3 από τη Μίλαν. Η Έμπολι από την άλλη έπειτα από πέντε αγωνιστικές δεν έχει βαθμό, ενώ δεν έχει πετύχει ούτε γκολ, με αποτέλεσμα να είναι αναμενόμενα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Ίντερ όπως ήταν αναμενόμενο ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά συνάμα και αρκετά φλύαρη. Η μεγαλύτερη στιγμή ήρθε από τον Μάρκους Τουράμ στο 35' που πέτυχε γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε, καθώς ο Γάλλος επιθετικός υποδείχθηκε σε θέση offside. Το πρώτο σουτ για την Έμπολι έγινε στο 36' με το σουτ του Μαρίν όμως να περνάει πολύ πάνω από την εστία του Ζόμερ.

Οι «Νερατζούρι» πέτυχαν τον στόχο τους στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 51' ο Φεντερίκο Ντιμάρκο πήρε το «ριμπάουντ» μετά από απομάκρυνση της άμυνας της Έμπολι και με δυνατό σουτ λίγο έξω από το ημικύκλιο έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Μπερίσα. Αυτό ήταν το 13ο γκολ του Ντι Μάρκο στη Serie A και το πρώτο του για φέτος.

Η μεγαλύτερη φάση για την Έμπολι ήρθε στο 66' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φιλίπο Ρανόκια, που ανάγκασε τον Γιάν Ζόμερ σε μια εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 89' η Ίντερ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Μάρκο Αρναούτοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι είχε ολοκληρώσει τις μεταγραφές του με αποτέλεσμα η ομάδα του να παίξει τα υπόλοιπα λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Όταν ο Σότσα αποτέλεσε αντικείμενο διαμάχης για το Ίντερ - Ρόμα εξαιτίας της καταγωγής του...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:24 - 23.09.2023

Όταν ο Σότσα αποτέλεσε αντικείμενο διαμάχης για το Ίντερ - Ρόμα εξαιτίας της καταγωγής του...

Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ είχε αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης μετά τον ορισμό του στο παιχνίδι της Ίντερ με τη Ρόμα, το 2022, με αφορμή την καταγωγή του.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Serie A:

Το πρόγραμμα της επόμενης (6ης) αγωνιστικής: