Πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο Ολίμπικο η Μόντσα και... βύθισε ακόμα περισσότερο τη Λάτσιο - Βασικός ο Κυριακόπουλος

Πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο Ολίμπικο η Μόντσα και... βύθισε ακόμα περισσότερο τη Λάτσιο - Βασικός ο Κυριακόπουλος

Ιάσονας Τσίλης 23:41 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 24.09.2023

Η Λάτσιο δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μόντσα, μένοντας στο 1-1 και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Η Λάτσιο μετρούσε μία νίκη και τρεις στο ξεκίνημα της φετινής Serie A. Ήλπιζε ότι η αναμέτρηση με τη Μόντσα θα ήταν μια καλή ευκαιρία για επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, ενώ προηγήθηκε στο σκορ, δεν κατάφερε να επικρατήσει, αφού η Μόντσα ισοφάρισε και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1.

Οι «λατσιάλι» μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στην αναμέτρηση, αφού κέρδισαν πέναλτι στο 12'. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσίρο Ιμόμπιλε και ευστόχησε, κάνοντας το 1-0.

Η Μόντσα προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 18' με τον Ντάνι Μότα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε, διότι ήταν εκτεθειμένος. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 36' με σκόρερ τον Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι, ο οποίος νίκησε τον Προβεντέλ για να διαμορφώσει το 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο σκόρερ του 1-1, λίγο έλειψε να γυρίσει μόνος του το παιχνίδι, όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, χωρίς όμως να βρίσκει στόχο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν σειρά της Λάτσιο να απειλήσει, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουίς Αλμπέρτο, με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω. Στο 57' ο Ιμόμπιλε έχασε χρυσή ευκαιρία α ξαναβάλει μπροστά την ομάδα του, όταν σημάδεψε το δοκάρι από κοντινή απόσταση.

Η Μόντσα απείλησε στο 71' με σουτ του Κολπάνι, ωστόσο ο Προβεντέλ πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση, κρατώντας τις δύο ομάδες ισόπαλες. Τρία λεπτά αργότερα ο Κυριακόπουλος λίγο έλειψε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, όμως ο Προβεντέλ ήταν ξανά εκεί για να το αποτρέψει.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο για τη Μόντσα ο Κυριακόπουλος, στον πάγκο ήταν ο Μανδάς για τη Λάτσιο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της επόμενης (6ης) αγωνιστικής

To αδιανόητο γκολ ισοφάρισης του τερματοφύλακα της Λάτσιο, Ιβάν Προβεντέλ για την ισοφάριση απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

00:11 - 20.09.2023

To αδιανόητο γκολ ισοφάρισης του τερματοφύλακα της Λάτσιο, Ιβάν Προβεντέλ για την ισοφάριση απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (vid)

Απίστευτο φινάλε στη Ρώμη, με τη Λάτσιο να αποσπά τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90'+5, χάρη στο γκολ του τερματοφύλακα της, Ιβάν Προβεντέλ που προωθήθηκε στη τελευταία φάση και σκόραρε με κεφαλιά.