Χαμός στη Νάπολι: Ο Οσιμέν απειλεί με μήνυση τον σύλλογο επειδή τον κορόιδεψε μέσα από το TikTok και τον παρομοίασε με καρύδα (vids)

Βίκτορ Οσιμέν

i

PrtScr

Χαμός στη Νάπολι: Ο Οσιμέν απειλεί με μήνυση τον σύλλογο επειδή τον κορόιδεψε μέσα από το TikTok και τον παρομοίασε με καρύδα (vids)

Κώστας Τόπας 08:14 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 27.09.2023

Μετά από ένα βίντεο που χλευάζει τον Βίκτορ Οσιμέν στον λογαριασμό της Νάπολι στο TikTok, ο ατζέντης του 24χρονου επιθετικού απείλησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του συλλόγου του.

Ο ατζέντης του Βίκτορ Οσίμεν απείλησε να κινηθεί νομικά εναντίον της Νάπολι, του ίδιου του συλλόγου, λόγω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε -και τώρα έχει διαγραφεί- στο TikTok. Η δημοσίευση αφορούσε ένα μοντάζ με εικόνες του Νιγηριανού επιθετικού να διεκδικεί και να χάνει πέναλτι εναντίον της Μπολόνια στο πρωτάθλημα. Το κλιπ σταματούσε στην άστοχη εκτέλεση του Οσιμέν και το όλο θέμα έκανε τον πρώτο σκόρερ της περασμένης σεζόν στη Serie A να δείχνει γελοίο.

«Αυτό που συνέβη σήμερα στο επίσημο TikTok της Νάπολι δεν είναι αποδεκτός. Ένα video που κορόιδευε τον Βίκτορ δημοσιεύθηκε και στη συνέχεια διαγράφτηκε. Ένα σοβαρό γεγονός που προκαλεί πολύ σοβαρή ζημιά στον παίκτη και προστίθεται στη μεταχείριση που υφίσταται ο Βίκτορ το τελευταίο διάστημα μεταξύ προκλήσεων των Μέσων και fake news. 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναλάβουμε νομικά μέτρα και οποιαδήποτε χρήσιμη πρωτοβουλία για την προστασία του», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του ατζέντη του Οσίμεν.

«Σίγησε» για τέσσερα ματς

Στο TikTok, η Νάπολι έχει τη συνήθεια να υιοθετεί έναν πολύ ασυνήθιστο τόνο, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο για λογαριασμούς επωνυμίας και επιχειρήσεων σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο. 

Αλλά αυτό το βίντεο πέφτει στη μέση ενός ιδιαίτερου κλίματος στον σύλλογο, ειδικά μετά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Βίκτορ Οσίμεν και Ρούντι Γκαρσία, μετά το τέλος του αγώνα με την Μπολόνια.

Σκόρερ τρεις φορές στα δύο πρώτα ματς της σεζόν, ο Βίκτορ Οσίμεν δεν έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία ματς. Επιπλέον, τα τρία παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (μία ήττα, δύο ισοπαλίες) έχουν ρίξει την πρωταθλήτρια Ιταλίας στην έβδομη θέση της κατάταξης με οκτώ βαθμούς και στο -7 από την πρωτοπόρο, Ίντερ.