Ένας έξαλλος Οσίμεν: Έφτασε στην προπόνηση και δεν χαιρέτησε ούτε τους συμπαίκτες του! (vid)

Ένας έξαλλος Οσίμεν: Έφτασε στην προπόνηση και δεν χαιρέτησε ούτε τους συμπαίκτες του! (vid)

Ορέστης Καδδάς 18:53 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 27.09.2023

Ο Βίκτορ Οσίμεν φαίνεται ότι αποτελεί ξένο σώμα από τη Νάπολι μετά το περιστατικό με το video από τον επίσημο λογαριασμό των «Παρτενοπέι» στο TikTok, το οποίο τον κορόιδευε.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη Νάπολι, με το μεγάλο αστέρι των «Παρτενοπέι» να μοιάζει ξένο σώμα από τους πρωταθλητές Ιταλίας της περασμένης σεζόν. Ο Νιγηριανός σέντερ φορ δεν χαιρέτησε καν τους συμπαίκτες του, Ντιέγκο Ντέμε και Πιοτρ Ζιελίνσκι, που περίμενα στην είσοδο του ξενοδοχείου της Νάπολης εν όψει της σημερινής αναμέτρησης (27/8) με την Ουντινέζε.

Μάλιστα ο Γερμανός σήκωσε το χέρι του για να χαιρετήσει τον Οσίμεν, αλλά έμεινε να τον περιμένει, καθώς ο 24χρόνος τον αγνόησε. Αντιθέτως, χαιρέτησε τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τζουσέπε Σαντόρο.

Αιτία για όλον αυτόν τον χαμό που έχει ξεσπάσει στην ομάδα του ιταλικού νότου φέρεται να είναι ένα video στον επίσημο λογαριασμό της Νάπολι στο TikTok, το οποίο κοροϊδεύει τον σέντερ φορ για τη χαμένη εκτέλεση πέναλτι στο ματς με τη Μπολόνια. Το εν λόγω video μπορεί να κατέβηκε, αλλά η ζημιά είχε γίνει. 

Ο Οσιμέν συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Νάπολι αλλά περιμένει εξηγήσεις
SERIE A

13:37 - 27.09.2023

Ο Οσιμέν συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Νάπολι αλλά περιμένει εξηγήσεις

Ο Βίκτορ Οσιμέν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Νάπολι για τον αγώνα με την Ουντινέζε και αναμένεται μάλιστα να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, αλλά ο Νιγηριανός περιμένει εξηγήσεις σχετικά με το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media της ομάδας του.

Πλέον μένει να φανεί τι θα γίνει με το μέλλον του Οσίμεν, που πάντως βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση της Serie A.